Pyrzeda pPapatya Aynen öyle canım en son 16 haftalıkken gittim çok şükür bi sorunumuz yok iyi demişti doktor ☺
Kuzey Boyle sizin yazdiklarinizi okuyunca bnde problem var diyorum 😂😂3-5 kilo nedir ya inanilir gibi degil ben bildigin 20 kilo aldimm ki 33 haftadayim. hadi benim cok ta ama bi ben miyim acaba. Gercekten cok şaşırıyorum
Finduk23 pPapatya cok sukur iyiyiz teyzesi :-) gecen hafta detayliya girdik ellerimiz kollarimiz hic durmuyodu elhamdülillah❤
BurcuBahadrAydn Haftamdayım ilk gebeliğim 65 ile hamile kaldım bugün tartıldım 64,5 çıktım boyum da uzun ama muhtemelen çok kustuğum için kilo almıyorum şükür bebişin kilo alımı güzel aman biz almayalım bebekler sağlıklı doğsunlar tüm kilolar onlara yarasın sonradan bir de o kiloları vermek de var 🙈☺
Kuzey DuruSuedaAca yani yazanlar bulantim oldu falan ondan alamadim diyoda benimde 4 ay hergun gun asiri oldu ama sonuc boyle. Ben ne kadar kan ilaclarina baglasamda doktorumu inandiramiyorum 😊😊
Hasgulselin 18 haftalık hamileyim her sabah yulaf muz badem bal ceviz süt ve yumurta yiyorum. Öğün aralarında meyve yiyorum. 4 kilo aldım zaten aşırı zayıftım yani şuan çok memnunum kilomdan😊
bernasev Meryemak yaa bende 10+2 deyim migde bulantım yok ama agzımda kötü bir tat var sürekli çok fazla birşey de yiyemiyorum ama 2 kilo almışım çok almışım gibi geliyor. karnım çabuk büyüyor sankı
Meryemak bernasev bak o bende de var canım karnım o kadar Şişki çok kilo aldım diye kızıyorum kendime am öyle abartı bişey yediğimde yok senin gibi sanki 3-4 aylık hamile gibi karnım şiş
Meryemak bernasev çok kilo almak istemiyorum ya 😊 hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalımda kilo önemli değil 😊
DuruSuedaAca Kuzey benimde 3 ay bulantım çok oldu hep kuru ekmek zeytin yedim bende ona bağlıyorum kiloları ama kan ilaçları ve vitaminlerde kilo yapıyor bencede 🤗👍