irem-Dora moom222 meyve yine ye canım ama porsiyonu azalt mesela, yanında bir süt ürünü tüket muhakkak. Tarçınlı süt ya da yoğurt şekeri düzenler hem, meyveni de yemiş olursun
moom222 irem-Dora AA çok teşekkür ederim cnm ya bu bilgiler için valla heoinz saolun ilk bebek ydi sene sonra korkuyorum brazcik açıkçası brazda dozunu kaçırdım işin 😭
irem-Dora moom222 benim de öyle canım çikolatayı falan çok abartmıştım, şeker yüklemesinde şekerim yok açlık tokluk da temiz ama beslenme etkiliyor suyu sanırım. Kontrolle önüne geçersin inşallah hiç sıkma canını
moom222 irem-Dora ya sa ah çeyrek ekmek yesem akşamda çeyrek yesem yani yeterli olur mu yarım ekmek bir güne ben sabah çeyrek ekmek yedim şimdi iftarda yersem yicem çeyrek ekmek hamur işi ve tatlıyı kesin brakirim eminim suyuda bol icerim
irem-Dora moom222 tam buğday ekmeği ya da ekşi mayalı ekmek daha iyi canım, yoğurt ye muhakkak bir de dediğim gibi tarçın tüketmeye dikkat et. Suyunun içine kabuk tarçın ekleyip onu da içebilirsin şekeri düzenleyen en iyi şeylerden biri tarçın
Minnaksercecik moom222 hastanelerde olan şeker kutuları var onu içiyorsun içmeden aç şeker içtikten sonra tok şeker kan veriyorsun o şeker yüklemesi daha sonra tekrar verdim aç tok ama şeker içmedim
moom222 Minnaksercecik bana bu bahsettigin den demedi cnm gece on ikiden sonra yeme sabah sekiz buçukta aç karnına ver bı sat sonra yok karnına ver bir sandivicle bir bardak meyve suyu iç dedi