AyKizim Birçok yapan hesap vardır eminim☺️ Siz bilirsiniz.Bazıları çok pahalı bazıları ekonomik? E bütçemizi de düşüneceğiz tabiki☺️ Öneri alabilir miyim?
cigdem4154 AyKizim aklimatasarım dan aldım çok beğendim nakışlı kargo ile beraber 270₺ ye geldi memnun kaldım 🙂
mavisevdamm_m AyKizim Instagram’da minilolabutik var oradan yaptırdım az önce elime ulaştı çok beğendim kumaşı vs de harika nakışı da çok güzel memnun kaldım
Aseltos9 AyKizim instagram kubisinhobisi kesinlikle tavsiye ederim ve baya uyguna yaptırmıştım zam gelmediyse 230 civarıydı sayfa sahibi aşırı ilgili her aşamasını sizinle paylaşıyor çok memnun kaldım 🥰
zamaneannesi AyKizim ben gafull battaniyede yaptırıyorum daha teslim olmadı 10 şu hastane çıkışı 330 TL yedi inşallah güzel olur 😅
seherunvr AyKizim minitobaby ve bebeqon sayfalarına da bakabilirsin canım bende araştırıyorum bi yandan
Deletedmom_110 AyKizim instada betusunhediyelikleri nden 10 lu set 400 TL ye sipariş ettim henüz gelmedi
Busra2089 Instagramdan sitilimsensin sayfasına yaptırdım 10′lu kargo dahil 300dü sanırım. Biraz uzun sürüyor yapımı 15 günde teslim edildi ama çok memnun kaldım herkeste çok beğendi. ☺️
Fddozcan AyKizim canım bebeqon dan yaptırdım 11 parva vardı sanırım 270 tl ye indirimdeydi. Kargon geldi ben beğendim güzel kaliteli yastığı da var
Sibel83 İnstagramdan ght_babyshop tan yaptırdm Elif pare yazanı yaptırdım Pikosu işçiliği süper 10 lu takımı 320 ye yaptırdım Harika geldi🙏🥰 Fotoğraf link eklemeyi bilmiyorum buraya😬🥺 https://instagram.com/ght_babyshop?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Sibel83 Sibel83 Başardım sanırım foto ve link koymayı👏💃 Baskılılar çok boyalı ve kimyasal gibi geliyor Piko daha sağlıklı ve temiz
AyKizim Sibel83 Evet gördüm.Ben bu sayfayı görmüştüm ama emin olamamıştım sizin yaptırdığınız çok güzel☺️
Seyma1963 Bende luladesing sayfasına yaptırdım instagramda çok ilgili ve yaptıkça aşamalarını paylaştılar ürünlerde çok kaliteliydi tavsiye ederim 180 e yaptırmıştım ama belki zam gelmiştir şu an 🤩