Pyrz_07 Busem44 97 günümüz kaldı odası falan kıyafetlerini aldım ateş ölçer perdesi puset örtüsü odası için kamera anakucağı kaldı onları alınca herşeyi tamamlanıyor prensesimin ☺️
Busem44 Evs Evs yaaa şaka gibii inş bende hızlıca hallederim aramızda gün olarak bişey yokk ben ağırmışımmm
Deletedmom_110 Busem44 son 84 bizde mobilyaları daha almadık bayramdan sonra badana boya yaptırcam ondan sonra alcaz
Busem44 Deletedmom_110 boya badana mobilya kokusu zor çıkıyor diyorlar bende biran önce mobilyayı halletmek istiyorum bakalımmm bayramdan sonra inş
Pyrz_07 Busem44 ilk çocuk heycanı bide doğuma 1,5 ay kala ablam gelcek küçük yegenim var o da orda yatar diye onlar gelmeden hazır etmek istedim
Sineemiis Busem44 bizimde son 99 nasipse herseyi tamam beşiği kurdurucaz bi ağırlaşmadan herseyi yapmak istedim daha detaylı doğum temizliği buzdolabı stokları yapılacak 😝 gun günü aratıyor bazen çok geciktirmeye gelmez doğum isi nasip🫠
Busem44 Sineemiis evet haklısın doğum ne olucağı belli olmuyor erkenden yapıp rahat rahat oturmak lazım benim daha çokk işim var 😒
Yaseminf Busem44 benim de 99 sadece şampuan biberon emzik deterjanlar kaldı bi de tırnak makası ates olcer sanırım bu kadar kaldı
Sineemiis Busem44 26 hafta 7 ay baslangici yanı bazı uygulamalar da 26. Hafta sonu 6. Ay bitiyor diyor ama gun olarak 180 günü geçtik şükür ona bakınca da 6 dolmuş oluyor 🤷♀️