Tospikannesiiiii Deleted4445656 görüntü 12+5 e ait şuan 14+1 saglık ocagına kan vermiştim sonuç alıp inecrktim oda öglen arasına denk geldi kaldım bekliyorum 😊
Tospikannesiiiii Poyras inşallah öyledir kız 🤣 evlat evlattır tabi 1 oglum var ona canımı veririm sadece tatmadıgım meyve den tatmak istiyorum erkek ise de benim canım o 😍
Melekprenses Tospikannesiiiii bende heyecanla bekliyorum Allah gönlüne göre versin benim de versin bende sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız istiyorum çok amin
Tospikannesiiiii Melekprenses Rahimeeee eylulummmm captainavocado Ay herkes kararsız şimdi gidiyorum yazarım 🙈
Tospikannesiiiii Sinemmmasya captainavocado Sonikiuc OksijenliSu eylulummmm buda benim ilk bebegimin aynı haftadaki görüntüsü kızlar bu erkekti Melekprenses
Sonikiuc Çok heyecanlı ☺ gobusu benim bebeğiminkine benziyor ama cinsiyetini henuz bilmiyorum 🙈 bence de erkek
captainavocado Yanlışlıkla kız işaretledim ama bence de erkek çünkü dün doktor benimkinin bacak arasındaki çıkıntıyı kız açısına benzetti seninki tam tersi duruyor gibi yani bana öyle geldi 😂😂 çok merak ettim şu an