Alparslaninannesii Kizlar çarşamba gunu kan sonucum 18 di bugun 83 cikti artik kimyasal gebelik riski ortadan kalkmis midir yabi sagliksiz olma olasiligi devam edebilir belki kalp atışı fln allah korusun olmayabilir ama şimdilik kimyasal riski gitmis midir sizce
Lavinyaa8 Alparslaninannesii henüz gittiğini sanmıyorum değer artmış evet ama her ihtimali düşünmek lazım daha risk yok demek için çok düşük bir değer binleri görene kadar risk var demişti doktorum
Burcu0707 Alparslaninannesii keseyi gormek te sonuc vermiyor icinde gelisen baby varmi o onemli kalp atimi onemli her an risk zaten dogana kadar canim dilerim saglikli bir gebelik gecirirsin🤲
Merve201119 Alparslaninannesii hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebelikte kimyasal gebelik ben geçen sene yaşamıştım değerim ilk zamanlar iki katı arttı sonra yavaş yavaş düşmeye başlamıştı birsey söylemek için henüz erken umarım bebegin sagliklidir🙏🙏
hll_clm Alparslaninannesii kimyasal riski devam ediyo olabilir canim. Duzenli olarak artisin 2 ye katlamasi gerek belli bi sayiya gelrne kadar henuz erken gibi geldi bana