Angels21 Merhaba ultrasonda bebekte 4mm böbrek genişlemesi olduğunu söyledi doktor başına gelen var mı
Yaseminf Angels21 benim geldi ağrı vardı baya ve idrardan kan geldi ultrason ve kan tahlilleri yapıldı ama ileri boyutta değil hareket et bol bol ve bol su iç dediler şuan iyi sujur inşallah böylece doğuma kadar idare eder doğumdan sonra duzeliyirmus ama bazı kişilerde ileri boyutta oluyor stent falan takılıyor takip etmek gerekmiş sürekli
araskus28 Angels21 Benimle detaylı ultrason da çıktı canım bir hafta sonrasına tekrardan gittim tekrar baktığında yoktu yani küçük boyutlu olduğu için gidebiliyormuş
Kbrkrt Angels21 benim kızımda çıkmıştı doğduktan sonra bir süre takip ettik devam ediyordu sonra düzeldi. Şimdi erkek bebek bekliyorum dün detaylı ultrasona gittik bunda çok daha fazla çıktı 6 dedi doktor ama doğumdan sonra düzelebilir yine de takipte olun dedi bişey söylemedi önlem amaçlı.. haftaya doktora gidince sorucam 6-7 den düşükse çok kafaya takmayın düzelir
Rkye66 27 haftalık hamileyim, ayrıntılı ultrasonda sağ böbreği 3 küsürdü, şimdi 4 olmuş. Doktorlar erkek cocuklarinda olabiliyor 5-7 arası olmadığı sürece sorun yok dediler.
Smv Angels21 ben 20. Haftamda gittim kızımda 4mm oldugu söylendi 24.haftamda dün yanş yine gittim hala aynı duruyodu doktorum ultrasonda çıkan her bilgi söylenir önemli bişey değil dedi içimi rahatlattı açıkçası bende çok araştırdım ilerlerse doğumdan sonra nefroloji bölümü filan bakıyo