alikayram Kızlar moralim çok bozuldu ya duştan çıktım bir baktım göbeğimin alt kısmında bir sürü çatlak daha 31. Haftamdayım bir sürü yağ kullanıyordum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapabilirim
Buseyllzr alikayram yapacak hicbisey yok ona malesef canım vücudun çatlamaya meyilliyse ne surersen sür fayda etmiyor 🤦
bayanukuslu alikayram canım ben 12+4 günlüğüm bende de aşırı kaşıntı ve kızarıklık bar karnımda. Cildim çok kuru. Alerjimi çatlak mı çözemedim 😔 kantron yağı sürüyorum o geçiriyo kızarıklıklarımı ve kaşıntımı hafifletiyo ☺️
Gulcansckn alikayram maalesef bu genetik bir faktör bazen ne yaparsan yap işe yaramıyor çatlyacağın varsa çatlıyorsun 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Son 5 güne kadar benimde yoktu 😅😅 doğumdan 5 gün önce birde ne göreyim göbeğimin üst kısımları çatlamış 😭😭
bayanukuslu alikayram benim kızarıklığı kaşıntıyı aldı. Belli bi süre geçtikten sonra kızarıklıklar hafifliyo tekrar oluyo ama sürünce hafifliyo
Ecoli28 Ben de 35 haftalığım günde 10 kez karnımı nemlendiriyordum ama yine de çatladım , kesinlikle yapı meselesi ya