feyza61 Merhaba 7 haftalık hamileyim bebeğimin güzel gür saçlı olması için ne yiyebilirim acaba? Mide bulantısının saçla alakası var mı kusmuyorum ama her şeyden tiksinme halindeydim.
Canpolat feyza61 alakası yok canım zaten mide bulantısı bebeğin büyüdükçe mideye yaptığı baskı yüzünden oluyor bide çok yiyip hazımsızlık olunca olur ilk başlarda ki tiksinme mide bulantısı saçla alakası yok aslında hiçbir bulantının saçla alakası yok o tamamen genetik ve hormonlarla alakalı bişiy 😀
Kizilkafaa feyza61 Böyle bir şey oldugunu sanmıyorum, bebek saçlı diye ne yapılabilir ki? Benim bebeğim turuncu saçlı olsun istiyorum turuncu meyveleri mi tüketmem gerekir acaba 😂🤪 Yok kız öyle bir şey
butterfly4 @feyza61 siz ya da eşiniz saçlı doğmuşsa bebeğinizin de saçlı doğma ihtimali var, özellikle bişey yiyerek saçlı olur mu bilmem. Ben de bulantı ve mide yanması hiç olmamıştı ama kızım sırma saçlı doğdu herkes şaşırıyordu, yani mideyle alakası yok
Elizzannesi feyza61 benim 2 oğlum da siyah gür ve omuzlarindaydi saçları dogduklarinda hatta 4 aylıkken kestirmek zorunda kaldık doktor yediği besin saça gidiyor dedi bi de yaz gelmisti kestirdik.. yemeyle içmekle alakası yok eşimin tarafı hep gür ve siyah saçlı genetik yani şimdi kiza hamileyim bu da bizim tarafa çekip kel doğarsa çok gülerim 😁😁
Zeyzeyp feyza61 onunla alakası yok cnm mide bulantısı degl eskilere göre mide cok yanarsa bebek cok saçlı olur derler hiçte alakası yok oğlumda gebelgimde hiç mide yanmam olmadı herkes bana çocuk saçsız olucak kesin miden pek yanmadı dediler ama oğlum maşallah baya saçlı doğdu dogduktn sonrada dökülür denilen saç hic dökülmedi bile saçını kazıtmadım da 1 haftadır bir saç kestirir olduk saçı cbk uzuyor 🧿