Esincapkin Bayramda 32 haftalık oluyorz ne kadar süre yuruyebiliriz otobüsle 2 saatlik yola gidilirmi
Mutluhatun Esincapkin bende bayramda 32 haftalık oluyorum özel aracımızla 2 saatlik yola izin vermedi doktorum
Deniz2961 Esincapkin 32 hftamda iken istnbuldn trbzna gttm kendi aracnla ile 2-3 saat mola verdik yürüdüm bol sıvı tükettim bir skntim olmadı şükür
uykularharamoldu Esincapkin biz de yeni 33 haftalık olduk. Doktora sordum Ankara’ya yolculuk yapabilir miyim diye. Direk özel araçla mı diye sordu evet dedim. 6 saat özel araçla yolculuk yapmama izin verdi
Esincapkin Mutluhatun neden vermedi acaba gebeliginiz nasıl geçiyor benim kontrolüm bayramdan sonra oyuzden soramadımda
Mutluhatun Esincapkin 5. Ayda erken doğum riskim vardı Doktorum bu durumun geçtiğini fakat Yinede riske atmanın doğru olmadığını söyledi
Oz4 Ben 12 haftalık hamileyken eşimle Kapadokya turuna gitmiştik 2 gün sadece otobusteydim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Ertesi gün de işe gitmiş tüm gün ayaktaydim. Bence bir sıkıntı olmaz yine de doktorunuzla bir görüşün.