Arvenveannesi Kızlar Merhaba!. Lütfen yardımızına ihtiyacım var🌸sanki belli belirsiz bi çizgi yakaladım. kan pıhtılamasına yatkınlığım olduğu için asprin kullanıyorum doktorumun haberi yok 😬 yarın yolculuk yapıcam ve kan sulandırıcı başlamam gerekir pozitivi yakalar yakalamz. Adetime 4-5 gün var henüz. Eşim bugün kan verelim dedi. Ama ben olmmasında da korkuyorum.😓 bakabilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim🙏🤲🏻🌸💕 https://resimyukle.io/r/l718jcodY2 https://resimyukle.io/r/l718jcodY2 https://resimyukle.io/r/Fsqpo5UKn5
Sevdenurr96 Arvenveannesi Ben hayalet bı çizgi gördüm ama cook yeni galiba ama emin olmak için kan testi verseniz :)
balkopugu2701 Arvenveannesi ben de adetime daha varken yapmıştım gebelik testi ilk attığın resim gibi belli belirsiz çıkmıştı ama beklemen kazım canım ya da kan ver gidipte bi
Taricat Arvenveannesi umitlendirmek gibi olmasın ama coook yeni bir gebeliğe benziyor ☺️ siz bence bugün mutlaka kan testi verin sonucu da bize mutlaka haber edin . Güzel haberler bekliyoruz insaAllah 😍
Arvenveannesi Taricat canımmmm ümitlenmeye onladae ihtiyacım bar ki inan ☺️ Ama olmazsada inançlı insanlarız herşey allahtan nasip kısmet diyebiliyoruz. Çok teşekkür ederim desteğin için . Okul çıkışı hemen gidip kan vericem inşallah 💕🤲🏻🌸🙏
Jeixjd Neden bir hafta geçmesini beklemiyorsunuz bence eşinizede kendinizede psikolojik şiddet gibi bu var mi yokmu sorunu coraspirin kullanıyorsan sorun yok geç öğrenmende ben 10 gün geçmesini beklemiştim kan verseniz 2 günde bir kan verin diyecekler takip edilsin diyecekler küçük diyecekler
balkopugu2701 Jeixjd insanlar bi bekleyişte demekki dayanamamış erken yapmış testi onun heyecanıyla yazmış bir umuttur bekliyor insanlara karşı kırıcı olmanıza gerek yok ne yaşadığını ne zamandır beklediğini bilemezsiniz çünkü
Arvenveannesi Jeixjd beni tanıyor olsasız şiddetin “Ş” iyle alakalı olmadığımı bilirdiniz. Öncesinde 2 kez düşüğüm oldu benim. Genetik testimin sonuçları yeni çıktı. Ve pıhtılaşmaya yatkınlığım olduğu söyledi. Ve kor asprin tek başına yeterli gelmiyor kimi durumlarda. Bekledikten sonra 2 aynda bekleyebilirim ancak önlemimi almak istiyorum. Ki benim düşüklerim küçük haftalarda oluyor. Yani psikolojim de oldukça sağlam inanın neden böyle düşündünüz anlamadım ama açık açık da yazmıştım. Çok şükür rabbime istediğim ay bu güzel haberi alabildim🙏Çok içten söylüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin banada elbet. Benim problemim bebeğimi tutamamak ve bu yüzden önlem almak. Ki doktorum da öğrenir öğrenmez başalamamız gerekiyo demişti. O yüzdendir ki hanımefendi burada ilgilenen arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var. Kimseye özellikle eşime şiddet uygulamak gibi bir niyetim yok. Biz kadınlar dayanıyoruz herşeye ama yine kendimize terapi olabiliyoruz. Teşekkür ederim yine de ince yorumunuz için 🙏 sağlıcakla kalın. Bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz inşallah🙏🌸
Deletedmom_78 Jeixjd iyde siz bu beklemenin nasıl bir bekleme olduğunu bilemezsniz inşallah bilmeyinde zaten kibarca yorum yapabilirdinz haykırmaya gerek yok
Nazcan9244 Çok silik bir çizgi var bence gidip kan ver yada bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yap gerçi insan dayanamıyor 😊inşallah pozitif sonuç alırsın 🤲🏻
Arvenveannesi Nazcan9244 ayyy çok teşekkür ederim canım 🙏 bu akşam hemen kan vericem 🌸 çok sağol desteğin için 💕🤲🏻
Jeixjd balkopugu2701 yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen sonra üzülmesini istemediğim için böyle bisey yazdım yazdığımda bişeyde yok
tospikaskim Arvenveannesi çok istiyorsunuz o yüzden biraz sabırsız davranıyorsunuz sanırım ☺️ ben pek göremedim bence biraz erken test yapılmış biraz daha brklemelisin bence en azından 1 hafta beklesen çok daha netleşir ☺️ inşallah vardır llah gönlünüze göre versin canım
Arvenveannesi tospikaskim evet canım gerçekten öyle🙏 Bir de bı haberle beraber kan sulandırı kullanmam gerekiyor. Normalde kese görüldüğünde başlanırmış sanırım ama benim küçük haflarımda düşüklerim oldu. O yüzden erken yakalamak şstedim 🥰 çok sağol güzel duların için amin canım🙏
Haticecebrail21 Arvenveannesi ben resmi actigim gibi hayalet cizgiyi fark ettim.Cunku benimde boyleydi adetime daha 3 gun vardi kan pihtilasmasindan dolayi hmn igneye baslamamiz gerektigigini soylemisti doktorum bende bu yuzden erkenden onlemimi alip o hayalet cizgiden yola cikarak kan verdim sonuc 54 cikmisti cunku daha coook yeniydim bebisim daha rahme ulasmadan test yapmisim doktorum oyle soyledi bol bol sirt ustu dinlenmemi soyledi 2 gunde bir artis olunca artik rahatlamistim😊
Arvenveannesi Haticecebrail21 ayyyy çok sevindim canım 🌸🙏💕 yazdıklarını okurken kendimi gördüm. Aynı şeyleri yaşıyorum inan. Ben doktorumdan habersiz asprin kullanmaya başlamıştım 🙈 ben de yolculuk yapıcam ve kan sulandırıcımı kullanmak istiyorum bu yüzden. Çok mutlu ettin beni. Benim de adetime 4 gün var. İnşallah ben de senin gibi güzel haberler alırım🤲🏻💕🌸
MerveBozkurt- Haticecebrail21 benim de aynen böyle oldu ☺️ Doktor bile şaşırdı bu kadar erken nasıl öğrenebildin diye. Nasip işte bu bebek savaşçı çıktı ☺️ Ama doktor bana hemen enoksaparin başlamadı. Normal adet döngümün 1. Günü başladı iğneye. Şimdi her gün vuruyorum. Çok şükür bir problemimiz yok. Sen de hemen kan ver bence, benim kanımda da çıkmıştı. Ertesi gün bir daha verdim yükselmeyi gördük sonra dediğim gibi iğneler başladı ☺️
Taricat Arvenveannesi oy kıyamam ben sanaa rica ederim😍büyük ihtimal gebelik var kuzum 🤲🏻🤭 mutlaka haberdar et beklemedeyim ☺️
Yes13 Arvenveannesi bence direk ikinci testi al ikinci kez yap bende de böyle olmustu 2 gün sonra tekrar test aldım çıkmıştı şüphe tek gerçektir 🥰
balkopugu2701 Jeixjd asıl yorum yapmak için yapan sizsiniz herkesin yorumuna bir bakın herkes olabilir ama emin olmak için kan testi verin demiş bu mu boşuna umutlandırmak ki zaten etiket sahibi de bunun farkında insanlar ne yollardan geçiyor bilemezsiniz yorumunuzu da ya kendinize saklayın ya da daha düzgün bir üslupla belirtin derim ben
1ciftyesilgoz Kan için biraz beklemenizi öneririm. Bu test bende kıpkırmızı 2. Çıkardı ondan öncede de hep gölge silik çizgiler gördüm ama hamile değilim. Ben bu teste bu ay ne beddualar ettim bilsen, yalancı çizgiler çıkarıyor 🥹😭
Arvenveannesi 1ciftyesilgoz yaaaa çok zor biliyorum kesinlikle ama az çok belirtilerini yaşadım canım. İnşallah güzel haberler de alırız. Biraz mecbur kalıyorum açıkçası kan sulandırı başlamam lazım 🙏 allahım inşallah sana da bana da şsteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin🤲🏻💕🌸
birpatiningolgesinde Arvenveannesi ilk resimde bende gördüm baya silik. Benim ilk testimde böyleydi 2 gün sonra tekrarladım cizgi belirginleşmişti. Sonra kan verdim adetime 2-3 gün vardı beta 72 cıkmıstı. Bence 2 gün sonra testi tekrarlayın sonra kan verin, umarım vardır 🧸🤲🏻
Arvenveannesi birpatiningolgesinde hiiiiiii ay hadi inşallahhh ben de akşama güzel haberler alırım umarım 🌸💕🙏 çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için🌸💕