Zuhalsareelif Kızlar ıkı cocugum var hamılelıgımden dolayı koye memlekete gıdemıyoruz evdeyız bende cocuklar ıcın guzel yemekler yapmak ıstıyorum ama aklıma gelmıyor dolma sarcam borek yapcam baklava fılanda yemek ne yapsam dıye dusunuyorum? Onlara bole ılerıde annem bıze bole hazırlık yapardı soyle vs dıye desınler ıstıyorum.sız neler yapcaksınız hazırlıklarınız ne olcak?
minikkusummm Zuhalsareelif et sote, pirinc pilavi, sarma, baklava, tuzlu lokma Her bayram menümüz buydu, öyle güzel olurduki canim annem Nurlar icinde yat 🥺
hunilimom Zuhalsareelif ne gelen ne giden olucak o yüzden hiç bir hazırlık yapmicam bı sarma sarmistim onu pisiririm birde baklava açmak istiyorum ilk defa nasıl yaparım bilmiyorum annem sarca dolma et muhakkak yapardı burgu baklava yapardi
PrensesAnnesi- Açma, erzurum ketesi, dolma, antep dolması, baklava, börek, katmer, kalabalık sofralara etli nohutlu yemekler çeşit çeşit patlıcanlı köz biberli soslar aman aman neler neler yapardı canına rahmet olsun Allahım nurlar içinde yatırsın bitanemi 🌹🤍
Sare__ Baklava , sarma , hoşaf, su böreği, boncuk mantı , güveç, sulu köfte kendi yöremize ait 😌 Ama bu bayram eşimin ailesinin yanında olacağız. İnşallah kurbanda birlikte oluruz☺️