Gizembiniciogl1 Ay çok saçma ama çok korktum , eşim işe kalktı onu gönderdim , sonra uykuya dalmışım böyle titreyerek uyandım çok korktum 12 .haftalık hamileyim böyle korku olması normal mi hamilelikte??
MTugba Gizembiniciogl1 ben çoğu kişiden duymuştum normal diye bende hala oluyor korku. Eşim eve geldiğinde ses çıkarmadan gelince onu bir anda görünce korkuyorum 🤷🏼♀️ Dalgın mı oluyoruz bilmiyorum ama uyurkende uyanıkkende korkuyorum ben ☺️
Blossoomm Gizembiniciogl1 nırmaldir canım ben de korkuyorumbazen eşim işe gittiğinde evde yanlız kaldığım zamanlarda oluyor bazen ama benim eşim çok şakalayan biriydi korkutuyordu beni hep 😂 benimki biraz ondan kalma oldu gibi🫠😁
Pineapplee Gizembiniciogl1 banada oluyor bazen 😴 ama hamilelikte aşırı hormonlarımızdan dolayı normalmiş böyle şeyler 🤷🏻♀️
Gizembiniciogl1 MTugba bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum şuan 10 mayısta kontrolüm var bugün içim rahatlasın diye gidicem , çok korktum ya ☺️
FatmaNur_27 Gizembiniciogl1 bende film izlerken bir sahnede aniden sıçradım sonra bebeğimin haraketlerini takip ettim çok şükür iyiydi