ebru2871 kızlar delirmeye ramak kaldı sürekli ellerim karıncalanıyor uyuşuyor artık bıktık gece sürekli uyandırıyor beni artık sıkıcı bi hal olmaya başladı 31 haftalığız siz böyle şeyler yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl geçti veya geçti mi
Gzmnrayd ebru2871 34.haftadaym cogaldi ellerim sisio ve uyusuo agrio resmen gecmio cogalio suan ilerledikce 😐
Mrsde ebru2871 evett canim bizde 36+5 haftalik olduk. Bendede 33 haftada baslamisti hafiften simdi cok daha ilerlemis durumda el parmak uclarm tamamen hissizlesti artik doktorum odemden kaynakli oldugunu söylüyorr 🤷♀️ umarim dogumdan sonra geçer cnku cok kötü gercekten.
Melistosum ebru2871 yatış pozisyonunuzu değiştirmenizi oneririim sol tarafa yatıp bacaklarınızın arasına yastık alıp tam dönme değil hafif omuzdan dönerek uyumanizda fayda olacaktır
Ozgekd 37 haftalık uyuşukluk ağrı his kaybı çok fazla ellerimde özellikle sabahları 😕 biraz araştırdım ödemden sinir sıkışması olabiliyomuş.. Sabredicez bebişlerimiz sağlıklı olsun ☺️
Gzmnrayd ebru2871 bugun kontrlm var ama en son gittimde de solemistm normal dedi dahada sisicek demisti ve sisti .surekli wc ye gidiorm oda normal artack demsti oda artti Vucudumda koyulasmalar da oldu 😪oda.normalmis
Hediyemm ebru2871 bendede aynı sorun var uykudan uyanıyorum artik tırnaklarıma kadar uyuşuyor geçer inşallah ❤
Gzmnrayd ebru2871 icimizden insan cikicak .9 aylk zor bir surecte icimizde insan besliyoruz kolay seyler degil.Illa ki vucut tepki verecek .bunlara cozum yok . Anneler neden 9 ay seni karnimda tasidim dio .neden o 9 ayin hakki bile odenmiyor bu sekilde oldugu iicn.doktorlar ancak agrilarimizi hafifletck seyler yapabilir napabilirler ki herseyin bir dogasi var