Alparslaninannesii Kizlar ben sali gununden beri test yapiyorum pozitif çıkıyor çarşamba kan verdim 18 cikti bugun tekrar gidecem doktora gitmeden test yapim koyulasma var mi dedim yok denecek kadar az çıktı cizgi sizce kimyasal mi geciriyorum
Eldgrn Alparslaninannesii testlerde de sorun olabiliyor biri kopkoyu gösterirken diğeri silik gösterebiliyor sen kan ver canım korkutma öyle kendini
Irem88- Alparslaninannesii testten teste değişebiliyor ben iki markanın testini yaptım biri koyu diğeri silik çıkmıştı canınızı sıkmayın inşallah bi sorun yoktur
smglplt1453571 Tekrar kan ver gebelik testtinden kimyasal olup olmadığını bilemezsin kan degerlerlerin yükselmişse kimyasal değildir eğer düşmüşse o zaman kimyasal gebeliktir inşallah güzel değerlerin cikar
Alparslaninannesii smglplt1453571 sagol cnm ama gebelik testi cok soluk normalde hemen kizarirdi cok korkuyorum
smglplt1453571 Alparslaninannesii korkma cnm her şey kan testinde belli olur kendini strese sokma dua yeter Allah büyük
minipanda Alparslaninannesii markalar değişikse yanıltır aynı markayla yapma çnz lazım hassaslıgı aynı olması için
Alparslaninannesii SemaArin eski testin resmi yok cnm o yüzden ama baya ilk iki dk sonra cikmaya basladi 20 dk oldu pembe oldu tam acaba test mi sıkıntıli bilmiyorum
Tusami Alparslaninannesii her gün test yaptım aman kimyasal mı diye, postalar açtım vs.. kötüyü çağırma, ben hep kötü düşündüm , kimyasal değil boş gebelik oldu 😞lütfen test yapma strese sokma kendini 🙏 sonucu bizimlede paylaş ☺️
Alparslaninannesii Tusami ay bende hergun test yaptim hrp aynı gibiydi bugunde soluktu sonradan baya koyu oldu yarım saat sonra yani inşallah sağlıklı olur cnm benim