sunaolmez gulsahh1998 bende Eylül Ada koyucam netti yani ama bu aralar reyhan Ada yada Azra ada olucak 20 gün kaldı doğuma
Saylikesma sunaolmez sanki eylül ada ve reyhan ada daha uyumlu azra ada ikisi de a ile başlayıp a ile bittiği için galiba daha uyumsuz geldi bana tabi en iyi siz bilirsiniz ☺
Fatmakmlk Melistosum merhaba hanımefendi kusura bakmayın anca burdan bulabildim sizi kabızlıkla alakalı Bi ilaç yazmıştınız duphalac diye nasıl kullanmıştınız acaba onu bilgi verirmisiniz Bn doktoruma yazdırmayı unutmuşum devlete gidiyorum o yüzden ulaşamıyorum doktora
Saylikesma Mhrbndnci ay evet bende bunu istemiştim bide ahseni de seviyorum ne yazık ki ikisi de var 😂
nazks Fatmakmlk bende kullanıyorum o arkadaş görmez ise eğer 2 saat içerisinde tuvalete kesin çıkartıyor ve ishale dönmemesi çok iyi🌸 aile hekimim önerdi yazdı, yazdırmadan 70₺ gibi bir fiyatı var.
Bsraa59 Saylikesma benim ilk kızımın adı zümra güzel temiz ahlaklı kadın demek şimdi ikinciye hamileyim hayırlısıyla azra koymayı düşünüyorum bolluk bereketlik anlamına geliyo adıyla gelsinler inşallah 🥰
Aylisss Bsraa59 azra nin el değmemiş bakire kız anlamı var ben de beğeniyordum bunu öğrenince vazgectim
Huser Saylikesma merhabaa 🌼 Bizde yeni karar verdik 1 hafta falan oluyor 😌 Kızımızın ismi Arven olacak inşallah 💜
Hasonoral Güneş Eliz ☀️ Güneş gibi doğsun hanenize, baharı şenliği getirsin, ben koyacaktim ama bizimki erkekmis 😀😀
Saylikesma Sevgi0478 bunu bende seviyorum koymak istedim de eşim telaffuzundan dolayı beğendi yabancı ismi gibi diyo 😂
Saylikesma MuberraK hepsnin de anlamı çoo güzel aslında Büşra tek başına da güzel olur tabi orasını en iyi siz bilirsiniz ☺
MuberraK Saylikesma tabi tekte güzel ben yanına manası daha güzel olan uyumlu bi isim istiyorum bulamazsak içimize sinen Büşra olucak sadece zaten ☺️Diğer kızımın adıda Zeynep Betül bu arada sizede fikir olsun ☺️
Huser Saylikesma Akşam yıldızı, esin perisi, savaşcı, deneyimli, tecrübeli kimse anlamlarına geliyor 🤩