Selam arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar 🙏🏻
Birçoğunuz beni hatırlıyorsunuzdur; doktoru yüzünden sürekli doğumu iptal olan mağdur anne 😬
Sonunda 28 Nisan’a gün almayı başarabilmiştim. Bütün hazırlıkları tamamladım; gece heyecandan beni uyku tutmamıştı 🤭 Sabah saat 7′de bir karın ağrısı ile uyandım; sezaryenime saatler kaldı ve ağrıdan kıvranıyordum. Sürekli tuvalete gittim geldim gaz sıkışması diye düşündüğüm şey normal doğumun başladığının belirtileriymiş meğer. O kadar bekledim; zar zor sezaryen günü aldım, gitmeme saatler kala kendi sancım tuttu. Hastaneye gelene kadar 3 dkda bir girmeye başladı ağrılar. Alttan muayene ettiklerinde 4 cm açıklık vardı ve çok hızlı ilerliyor dediler. Acilen sezaryene alalım dediler elim ayağım birbirine dolandı. Telefonumu da aldılar anneme eşime haber veremedim bir baktım ameliyathanedeyim. Kendi isteğim üzerine spinal sezaryen oldum. Kimsenin aklını bulandırmak istemem; herkesin vücudu kaldırır kaldırmaz bunu bilemeyiz ama keşke genel olsaydım dedim çıktıktan sonra. Detaya çok girmicem. Çok kısa bir süre icerisinde kurban olduğumun ağlama sesi gelmeye başladı; doktor ebe hemşire sarı çocukkkk demeye başladı 😅
Harbiden de sarı doğduk maşallah, boncuk boncuk gözler 😍
Yanağıma koydular, orada yanağımı emmeye başladı pamuğum 😅🥰 Sonra dikişler tamamlandı; yanımda bebeğim birlikte çıktık ameliyathaneden, ailem seferber olmuş haber de alamadığı için endişelenmişler. Ben çıkar çıkmaz koştular yanıma; iyi olduğumu görür görmez de pabucum dama atıldı 😂 Tek sıkıntımız ben hâla gazımı çıkaramadım onun dışında Allah’a şükürler olsun; oğlum da ben de çok iyiyiz. İnşallah en kısa zamanda iyileşirim ve yardıma ihtiyaç duymadan kendim ilgilenebilirim oğlumla 🥰
Doğum hikayemi burada görmek isteyenler vardı; sırf sizler için yazıyorum 😍 Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ve bir an önce sağlıklı sıhhatli kavuştursun hepinizi yavrularınıza 🙏🏻
Kokuları dünyalara bedel ♥️
Allah’a emanet olun 🙏🏻♥️