Fatmaclk96 Kızlar 5+2 olduk henüz keseyi göremedik doktor vajinal yolla bakabiliriz dedi ama kararsız kaldım 1 hafta daha bekliyim mi yoksa baktırayım mı onunda riskleri var heralde
benimmdunyamm Fatmaclk96 valla geç dollenmem varmış benim 8+4 kadar hep alttan baktı görünmedi karından bir sıkıntı da olmadı
Ayse1608 Fatmaclk96 Bir zararı olsa doktorlar bakmaz diye düşünüyorum ilk gebeliğimde keseyi ve kalp atışını hep vajinal muayene ile öğrendim.Bu gebeliğimde de öyle 2 defa vajinal muayene oldum.
ErhanKubra Bence bekle acele etme riskli olduğunu bende duydum hatta benimde kanamam vardı diye yaptılar ve çoğaldı kanamam bekle 6 7 haftayı bence yine de sen bilirsin
Fatmaclk96 ErhanKubra Doktorda söyledi ben önden söyliyim kanama olabilir sonra hastalar bizi suçluyor tercih senin dedi
sunset_momy Benimkide geç döllenme olduğu için 5. Haftada göremedik anca alttan bakınca görebildi ama ben sizin yerinizde olsam riske atmam 8. Haftaya kadar beklerim gittiğimde keseyi bebeği kalp atışını hepsini bi arada görürüm inşallah
Fatmaclk96 sunset_momy Bencede en mantıklısı sanki o zaten 6 haftalık olduğundada muayenem var belki bi ihtimal görülebilir olmadı bekleriz napalım hayırlısıyla olsunda
ErhanKubra Fatmaclk96 yani bekle bi şey olmaz bence sağlıklı olur inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder🤲
Deletedmom_12 Ben duşuk riskim varken bile baktirdim gorunmuyodu cunku cok sukir herhangi bi sorunla karsilasmadim. Hekimin acemi herhalde Gecmis olsn
SunnyG Vajinal ultrason dediği şey vajinanın içine neredeyse bir iki cm giriyor sadece. Penis giriyor bir şey olmuyor da bunda mı olacak?