Mommyandbaby Ben de 46 ile hamile kaldım. Hiç mide bulantısı yaşamadım yani hep kilo alarak devam ettim. 27 haftalık olduk, 53 oldum bakalım doğuma kadar kaç olacak
Akira Bildiğim kadarıyla belli kilonun altında kalan kadınlar ve obezite hastaları için normal doğum mümkün değil, sezaryene yönlendiriyorlar. Alt sınır 40-45 civarıydı sanırım. Doktorunuz bilgilendirir zaten.
Ffatma Hylbkt06 arkadaşım yaptı hatta sonra plansız bir gebelik yaşadı birkaç ay sonra. Kısa süreli iki doğum yaptı ve hemen ayaklandı maşallah. Kolay da olmuş doğumu hastaneye gitmiş bir iki saate doğurmuş
Yusufsibel Bende 74’le hamile kaldım şu an 37. Haftamdayım ve 71 kiloyum . Bebeğimin kilosu da gayet iyi Bende ki tüm fazlalıkları bebeğim aldı büyük ihtimalle 😂
SutlacimiYedimmiBen Hylbkt06 benm 20 kilo fazlam var direk göndereyim 😁 saka bir yana bnce cok rahat normal dogurursun
SutlacimiYedimmiBen Nuroye bnde toplamda 7 kilo almistim bebeğim 4.110 gr di kalan 2.890 grmda suyu plesantasi falandi 🤓
SutlacimiYedimmiBen Dilara9406 inanmasi zor ama bnde toplamda 7kilo almistim bebegim 4.110 gr dogmustu kalan 2.890 grmda suyu plesantasi falandi
Denzk Hylbkt06 canım bir fotoğraf at lütfen aşırı merak ettik nasıl 45 kilosun 🙃 ben 43 le hamile kaldım 34. Haftada 56 civarıyım o kadar dikkat ettiğim halde 🥲😂
Emotion07 Kız bende 43le hamile kaldım 10 haftalık şu an bu yaşıma kadar kilo almak için ne varsa yaptım alamadım tek umudum bebek umarım sen gibi sadece 5 kilo almam söyle bı 55-60 olurum 😂😂😂
Esracicek Hylbkt06 nasıl hiç şiş ödem de mi olmadı 😂45 kilo ile hamile kalıp 75 kilo ile doğum yaptım
Kbrkrt Hylbkt06 doktorunuz yapabilirsin derse yaparsınız. Ama bildiğim kadarıyla yapılmaz kilonuz çok az bebek için riskli olur. aynı şekilde kısa boylu veya çok kilolu olmakta riskli. Doktorunuz ne dedi merak ettim
Hylbkt06 Nuroye kafası aşağı pozisyon almıs doktor bana çok yırtılman olur sezeryan daha uygun demişti ama ondan da tırsıyorum cevrem in olumsuz yorumları yüzünden
Nuroye Hylbkt06 yırtılma dediğin özel bölge sanırım acilma yoksa bilemedim bende de sıfır acilma hafta olarak sancın falan yoksa yorma kendini hoş sanci bende de yok sezeryan olabilirim ay bilmiyorum 🥺😋🤣
AylinKara Hylbkt06 yok konuşmadık ben ne kadar zayıf olsam bile yinede normal doğum istiyorum çatı muayenesinin zamanı gelsin çatı muayenesi yaptırıcam ona görə konuşuruz bakalım
sedanur_bpr0 Hylbkt06 Bence kiloyla çok ilgisi yok. Zayıf olanlar daha kolay doğuruyor. Yani gördüğüm kadarıyla. 🥰 Yengem de 40 kilo ve 6 aylık olmasına rağmen karnı dümdüz. Yapı meselesi bunlar.
Hylbkt06 ZynpKara biliyorum canım benim aldıklarım zaten bebek kilosu su falan onları kapsıyor en iyi sezeryanda kaliyim sabit 🤭