minik_mucizemmmm Merhabalar 27+5 haftalığım bebeğim özellikle gece saatlerinde çok sert tekmeler atıyor canım yanıyor bu durum normal mi 🥲🤭
desertrain minik_mucizemmmm evet normal canım bende geçen sordum canım yanıyor diye herkes yaşıyormuş meğer
Betus32 minik_mucizemmmm bende yeni 24.haftaya girdim ve şu an benimki bile sert. Ve geceleri çok hareket etmeye başladı dua ediyorum sürekli. Nolur uyu diye 😥 ve ben ilerisinde napcam çok korkuyorum artık. Bu zamana kadar rahattı hamileliğim
GamzeDurmus minik_mucizemmmm ya bende 27+4üm ama eşim geceleri hareket ediyor diyor ben çok hissetmiyorum normal mi, acaba bende mi bir problem var diyorum çünkü duyduğum kadarıyla bu haftalarda hep geceleri hareketleniyorlarmış 🥲
minik_mucizemmmm Betus32 benimde 25. haftadan sonra bi anda hareketleri sertleşmeye başladı korkutuyor beni 😅
Aysh89 Bnim de 24üncü hafta bitiyor hiç o kadar sert değil hala kelebek gibi sabahları kasıklarımda hissediyorum, geceleri de hiç öyle hissetmedim şimdi evhamlandım 6 mayısta büyük ultrason a giricez inşallah sağsalim de kucağımıza alırız
minik_mucizemmmm Aleyyo-09 eyvah eyvah 😁neyse sizin az kalmış en azından sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Sena646 minik_mucizemmmm 28+5 evet bazen çok sert bazen çok hafif bide bende şey oluyor yan kısımdan hareket mi ediyor vuruyor mu bilmiyorum ama aşırı gıdıklanıyorum güldürüyor beni o tarafta ani hareket yapınca 😅 😅😅😅