Hilal1407 Bir gebenin günlüğü adlı sayfandan ovilasyon testi alıp gebelik haberi alan anne adayları var acaba bende sipariş verdim sonuç alabilir miyim acaba
Eldgrn Hilal1407 canım ben sipariş verdim yumurtlama çatlama hepsini gördüm ama çok dikkat etmedigim için değerlendiremedik ama yıllardır takı ederim bir sürü kişiye şahit oldum ebru hanım sağolsun sorduğum yardımcı olmasını istediğim herşeyde elini uzattı sağolsun
Fersah Hilal1407 bende ebru hanımdan ovülasyon testi aldım yumurtlamayı o testlerde görüp değerlendirdim. Oğluşum şimdi 8 aylık yanımda uyuyor elhamdülillah ☺️🙏
Reyhan1 Hilal1407 bnde ovulasyon testini yaptim başka şeylerde yaptim sadece onun sayesinde hamile kaldım diyemem ama illaki faydası olmustur
Ilk_bebegmm99 Hilal1407 ve ebru hanımın yumurtlama masajı var YouTube’de bence onu da denemelisiniz çok faydası olduğunu düşünüyorum
merve-a Hilal1407 Guvenerek alabilirsin. Ben 3 aydir deniyordum hep soylenen 14 . Gun sacmalikmis. 12. Gun yumurtlama gorduk ve ilk ovulasyon testi ile denememde gebe oldugumu ogrendim🙏🏻İnanarak kullanabilirsin.