Merhaba güzel annelerimiz ben 2. Bebişimi hamileyim 31+6 günlük hamileyim kontrolle gidilince ne zaman nst ye baglicaklar artık merak ediyorum bide ikinci bebiş olmasına rağmen unutmuşum . Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🥰

Benim randevularım hep 3 hafta ara ile oluyor 32+2 ye denk gelmişti ve o gün almışlardı ilk defa 🌸

32de başladım ben de. Her kontrolde giriyorum

ReyhanOzer0 özele gidiyorum devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorum .. neye göre aldı bilmiyorum ama 1 hafta önde dedi belki ondan mı ya da rutuni mi bu bilemedim.. girdim her şey normaldi 3 hafta sonra görüşürüz dedi …

Canım ben en son 28 haftalik gitmiştim kasılmalar ve sertleşme çok oluyor bende. Doktor bidaha geldiğinde nstye gir öyle yanıma gel dedi:) şimdi 31+4 haftalik gebeyim 12 mayıs randevum var😘😂

1. Haftada nst’ye başlayacağız dedi bana Doktorum. Öncesinde de sancı olursa girersin dedi. Yarın randevum var 35+2 bakalım ne diyecek.

Bebek-C hmm peki teşekkürler. Bakalım benimde mayısın 11 inde randevum var ne diycek doktor