Merhaba güzel annelerimiz ben 2. Bebişimi hamileyim 31+6 günlük hamileyim kontrolle gidilince ne zaman nst ye baglicaklar artık merak ediyorum bide ikinci bebiş olmasına rağmen unutmuşum . Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🥰
Ne zaman Nsteye giriyoruz?
ReyhanOzer0 35. Haftada giriliyormuş bende 30+1 im 🌸🌸
Benim randevularım hep 3 hafta ara ile oluyor 32+2 ye denk gelmişti ve o gün almışlardı ilk defa 🌸
- Haftada giriliyo genelde
ReyhanOzer0 herkes 35 ten sonra giriyormuş ben 32 de girdim ilk
37 de girdim ben
32de başladım ben de. Her kontrolde giriyorum
ReyhanOzer0 32 de başladı benimki. Siz de başlarsınız sanırım artık
Mom10_ acaba beni de alırlar mı neye göre alıyorlar birde ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum
ReyhanOzer0 özele gidiyorum devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorum .. neye göre aldı bilmiyorum ama 1 hafta önde dedi belki ondan mı ya da rutuni mi bu bilemedim.. girdim her şey normaldi 3 hafta sonra görüşürüz dedi …
Canım ben en son 28 haftalik gitmiştim kasılmalar ve sertleşme çok oluyor bende. Doktor bidaha geldiğinde nstye gir öyle yanıma gel dedi:) şimdi 31+4 haftalik gebeyim 12 mayıs randevum var😘😂
Kızlar sezeryan doğum olacakları da nst alıyorlar mı
- Haftada nst’ye başlayacağız dedi bana Doktorum. Öncesinde de sancı olursa girersin dedi. Yarın randevum var 35+2 bakalım ne diyecek.
NeseA AA öyle mi benimde 11 Mayıs’ta randevum var 🤭☺️
Bebek-C hmm peki teşekkürler. Bakalım benimde mayısın 11 inde randevum var ne diycek doktor
Hylbkt06 bilmiyorum ama pek zannetmiyorum
Hylbkt06 Alıyolar canım benimde ikinci gebeliğim sezaryen olacağım 30dan beri giriyorum özellikle sezaryen olacaklar için nst daha önemli.
ReyhanOzer0 ben 28 de basladim 2 haftada bir kontrollerim oluyo her gidisimde giriyorum
ReyhanOzer0 bende bilmiyorum ki onun için bu postu açtım
35 haftada girdim☺️