ReyhanOzer0 Merhaba güzel annelerimiz ben 2. Bebişimi hamileyim 31+6 günlük hamileyim kontrolle gidilince ne zaman nst ye baglicaklar artık merak ediyorum bide ikinci bebiş olmasına rağmen unutmuşum . Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🥰
ReyhanOzer0 Eslemiqooo Mom10_ acaba beni de alırlar mı neye göre alıyorlar birde ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum
Mom10_ Benim randevularım hep 3 hafta ara ile oluyor 32+2 ye denk gelmişti ve o gün almışlardı ilk defa 🌸
Mom10_ ReyhanOzer0 özele gidiyorum devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorum .. neye göre aldı bilmiyorum ama 1 hafta önde dedi belki ondan mı ya da rutuni mi bu bilemedim.. girdim her şey normaldi 3 hafta sonra görüşürüz dedi …
NeseA Canım ben en son 28 haftalik gitmiştim kasılmalar ve sertleşme çok oluyor bende. Doktor bidaha geldiğinde nstye gir öyle yanıma gel dedi:) şimdi 31+4 haftalik gebeyim 12 mayıs randevum var😘😂
Deletedmom727271 Hylbkt06 Alıyolar canım benimde ikinci gebeliğim sezaryen olacağım 30dan beri giriyorum özellikle sezaryen olacaklar için nst daha önemli.
Bebek-C Haftada nst’ye başlayacağız dedi bana Doktorum. Öncesinde de sancı olursa girersin dedi. Yarın randevum var 35+2 bakalım ne diyecek.
ReyhanOzer0 Bebek-C hmm peki teşekkürler. Bakalım benimde mayısın 11 inde randevum var ne diycek doktor
Bebek-C ReyhanOzer0 bugün gittim ben nst’ye aldı direkt. Bundan sonra haftada bir gel ve her gelmende nst’ye gir dedi
ReyhanOzer0 Deletedmom727271 hmm bende Allah nasip ederse ilki normal dogumdu ikincisi de inşallah normal doğum olur hangisi hayirliysa o olur inşallah 🥰🤲🤰🐨