uzaldlal Eshsgjakkizimz şu an evimde boş oda olmadığı için maalesef ki seçimim bu oldu 😂 1 1,5 yaş gibi oda yapmayı düşünüyorum o zaman ki fiyatlara bakıcaz artık😂
Eshsgjakkizimz uzaldlal benim odam var ama ayri oda yapmayi dusunmuyorum cunku surekli yanimda ben nerdeysem o orda olucak biraz buyunce yapmak en mantıklısı genelde cevremde oyle yaptiklar odasini genc kiz odasi yapcam 🙂
sumeyyepy Mommy17 merhaba ebebek hediye çeki her alisveriste mi veriyor yoksa kampanya mi vardı iki bin lira iyi bir miktar
Mommy17 sumeyyepy geçtiğimiz günlerde kampanya vardı her 250 TL ye 50 TL diye biz 9000alışveriş yapınca 2 bin Çek verdiler eğer zamanla alakalı probleminiz yoksa öyle bi zamanı bekleyin derim
uzaldlal Eshsgjakkizimz 2 yaşına kadar yanınızda yaptırabilirsiniz diyo uzmanlar o şekilde okumuştum sonrasında zor oluyormuş sanırım umarım istediğiniz gibi olur 🌸
betulmert7 Park beşiği trendyolda babyhope markasından 1259 tlye geçen ay aldım sallanma aparatı anne yanı özelliği kurmalı dönencesi kısacası bütün özellikleri var. Fiyat olarak diğer markalardan hesaplı. Ben çok memnun kaldım incelemenizi öneririm
sumeyyepy Mommy17 henüz 19. Haftadayiz vaktimiz var öğrenmemiz iyi oldu bu kampanyadan tekrar denk gelirse değerlendirmeyi düşünüyoruz artık ☺️ çok teşekkürler💐☺️