Ademinannesi Ilk yada 2.dogumu devlette sezeryan olan var mi aranizda.ameliyat ortami nasil ?kaldiginiz oda kac kisilikti birde refakatci kalabiliyo mu yaninizda ?
denizefe ben devlete oldum ama ozel odada kaldm banyosu tvletı televızyon buz dolabı vardı amelythane ck gzldı ck ılgılılerdı hatta elım kolum yan tarafta baglı gb oldgundan brnm kasındı sezeryan bynca hemsıreler kasıdı burnumu😂
denizefe Ademinannesi tabıkı odedım ama bes sene once ıkı gece kaldım 200tl falandı sanırım oda parası esım kalmısdı hatta ynımda ck rahat etmıstık duş tvalet hersey vardı
Haticerol Erkek refakatçi yı kabul edeceklerini sanmıyorum gormedim hep bayanlar vardı ziyaretçi olarak gelebiliyor canim
Ademinannesi Haticerol ama odada emzirme falan oluyo diger dogum yapan anneler musait olmazsa falan nasil erkek ziyaretci alabiliyolar odaya canim
denizefe onu sezeryan olucksanız oncedrn knsun ben cumadan knsmustm ptesı yatısım olcak nrml yada sezeryan ozrl oda ıstyrm dıye unıvrste hastanesıydı hatta ayırdılar hemen kalabalıkta yapamazdım ben hem tvalet yok hem herkesın derdı tasası ayrı mesela benı ck etkılemısdı erken dgm rıskıyle yatısım olmusdı 30harada ıkı kısıılık oda kadn dgm yapms annesı ynnda ee konusmamak olmaz hyrlı olsn bebegınız nerde dedım kadın dedkkı kaybettık bebegımı 🙄🤦♀️😭ben kahrolmustum o an dılım kopydıda sormasaydım demıstım sonra hemen ozamanda ozel oda ıstyrm ben dedm esıme ayarlamıstı oda knsup
tutu11 Özel hastanede dogum yapmayi düşünürken rahatsizligim yuzunden sevk oldum. Egitim arastirma hastanesinde zorunlu sezeryanla erken dogum yaptim. Bir devlet hastanesine gore cok fazla ilgililerdi. Servise ciktigimda odalar 2kisilikti fakat sansima 2 gun boyunca benden baska hasta gelmedi ve refakatcimle beraber yalnız kaldik odada😊 ameliyathaneler konusunda şüphesiz olmasin. Nerde olursa olsun steril olmak zorunda.
Haticerol Ziyâret saati dışında zaten refakatçi dışında kimseyi tutmuyorlar canım ama arkadaşların dediği gibi özel odalar uygun boş ise oraya geç hem sen rahat edersin