busra6161 ya arkadaşlar Allah askina yaşayan varmi yada bilen her 10 günde bir sanci vuruyor ama hemen çıkıyor zaten cikmassa yığılır kalirim heralde vajina uzerinde ve kasiklarda oluyor bu😣
ayerya Canım ben de kasıklarımda yaşamıştım aniden kramp şeklinde ama dinlenince azalıyordu. Doktorum düzenli gelen ve bir anda pik yapıp azalarak geçip sonra yine düzenli aralıklarla aynı tipte gelen ağrı olmadığı sürece korkma bunlar büyüme ağrısı demişti o zaman bana. Ama sen yine de bir doktoruna danış canım, geçmiş olsun.
busra6161 ayerya banada doktorum ayni böle soyledi ama insan gene korkuyor gebeliğim resmen sanciyla geciyor😣
Ryhn busra6161 arkadaşlar bende post açtım ama cevap veren olmadı bende 20+2yim bebeisin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum aşağıdan vuruyor bir gariplik var mi şiddet oluyor mj
Derya341986 Ryhn cnm aynı haftadayken benmde aynıydı bir gittimki doktora bebiş kafası aşağıda bacaklar yukarda oyüzden kollarıyla vuruyormuş şimdi 22 oldk bu seferde nerdeys egöğüs kafesimde hissediyoeum yine gttm doktora tam tersi dönmüş kafa yukarda