Husna Selam kizlar 🥰 cumartesi Erbil çakar beye detaylı ultrason randevu var sizce nasıl giden var mı
Efemom2 Husna ben ikili içinde detaylı içinde erbil hocaya gittim çok memnun kaldım detaylıca güzel anlatıyo bilgi veriyo herşeyi
Nazile34 Husna ayyyy ben gittim. Gerçekten işinin ehli. İnternette büssürü olumsuz yorumunu okudum ama gittiğimde hem çok iyi anlattı hem çok detaylı baktı yani güzeldi. Eğer bir erkek doktor tercih edicek olsam kendisini tercih ederdim
Hticcee Husna bende gittim çok güzel ilgiliydi her şeyi tek tek anlattı gönül rahatlığı ile gidebilirsin 😇
BaLevLat34 Husna Ben gittim canım 2 hafta önce o kadar güzel anlattı ki. A dan z ye herseyine baktı çok efendi tatlı bi insan Tavsiye ederim bende yorumlara bakarak tereddütte kaldım ama gittiğimede pişman değilim
Dilan-ali24 Husna İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde mi çalışıyor kendisi birde hangi saat aralığında randevu dusurebildiniz
Husna Dilan-ali24 cumartesi gitcem bende tam bilmiyorum ama Ümraniye de santralin orada die biliorum gelince daha detaylı bilgi veririm isterseniz 🙂
Husna Dilan-ali24 bugün gittik Erbil beye güzel ilgilendi herseyine baktı tek tek baktıklarını sesli bir şekilde söyledi bilgilendirdi bı tane renkli veriyor diğerlerini siyah veriyor baktığı şeylerle.ilgili kağıt yazıp veriyor memnun kaldım
Husna Dilan-ali24 Dilan-ali24 telefondan konum istediğinizde atıyorlar daha kolay bulursunuz o şekilde 🙂
BaLevLat34 Dilan-ali24 Yani ümraniye santral iş merkezi yazın hemen orda akbank var ordan 5. Kata cıkacaksınız