Selindrellaa Bi gece öncesinde gece biraz sancım vardı. Dün sabah çok yoğun kıvamda akıntı gibi bişey geldi bu nişan mıdır? Sonrasında doktor Kontrolüm vardı nstye de girdim eğer o nişan olsaydı belli olur muydu? Doktoruma sormayı unuttum biraz tedirginim açıkçası.
Seyturak Selindrellaa nişan bebek doğum kanalına girdi demek değil mi ya kontrolde çıkardı farklılık diye düşünüyorum ben
Selindrellaa kahvesever__ geldikten 2 3 saat sonra doktoruma gittim ultrasonda nstde falan belli olmaz mı? Dün radyoloji uzmanına da göründüm doktoruma sormak aklıma gelmedi.
AyseEB Selindrellaa Nişanın geldiği ultrason veya Nst’den anlaşılmaz. Zaten doğumun başlama belirtisi değil yakın olduğunun habercisi aslında
Selindrellaa kahvesever__ nişan gelmeden Bi gün önce gündüz ve gece oldu gece biraz daha fazlaydı. Anlık oluyo gibi ama uzun sürmüyo
Nargiza97 Leyili1234 yazıyorlar burda ama gözünle görmek istersen Google yaz orda çıkıyor bende bilmiyordum oradan baktım tam olarak nasıl birşey
Elofasya Cnm nişan bebeğin kese ağzıdır googleden de yazarsanız çıkar😊doğum habercisi yanii 1,2 güne doğurursun inşallah. Bnm oğlumda nişanım geldi o gece sancılanmıştım. Şmdi kızıma 39+5 hamileyim dün nişanım geldi bende bugün yarın doğururum inşallah
Elifozdn Selindrellaa kırmızı ve ona yakin bi renk olması gerekiyor diye biliyorum.. sarıysa normal akıntıdır sizinki