nurtanesiiii Meraba arkadaşlar adetim gecikmede şuan 2. Günü beta 0.977 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 2 çıktı bugün 6. Günüm hala adet olmadım sizce bundan sonra yükselir mi
Omay0707 nurtanesiiii aynen yap gitsin😂 bende 7 gün geçiktim bügün kaswt testte hayali bişi görür gibi oldum bakalım beklemedeyim
nurtanesiiii Omay0707 bugün benimde 7. Günüm kaset test yaptim suan negatiff😐 anlamiyorum neden gecikiyor
Zeynepct nurtanesiiii böyle gecikmelerin sonu hep pozitif olur derler eskiler ilkim düşük oldu öncesinde 2 ay gecikmeli regli olmuştum 3 aya hamile olduğumu öğrenmiştim Ne kadar umut baglanır bilmiyorum ama üzülmeyin hayırlı zamanda olur inşallah hepimizin bir bebeği 💙
nurtanesiiii Sehrbnon12 ikinci defa oluyor ama ilkinde gebeydim 6. Haftada kalbi durdu 3 ay önce tekrar gecikince gebeyim sandim 😐
nurtanesiiii Zeynepct benimde 3 ay önce kalbi durdu aldılar 10 gün gecikince cok umutlandim ama nasip degilmis ne diyelim allah hayırlı evlatlar versin bize 💜
Sehrbnon12 nurtanesiiii stresten oluyordur canım kafana falan cok takıyorsundur belki sıkıntı stres yapıyorsun kendine ondan olabilir