Merve0004 Kızlar selam, 22 haftalık gebeyim bebeğim cok hareketli ve bugün ilk defa hareketlerini aşşağıda rahmimde hissettim normalde yüksekte olurdu hep sancıö ağrım yok ama hareketlerini aşşağıda hissediyorum normal mi sizde de bu durumu yasadınız mı
Hafize3536 Merve0004 ben 31 haftadayım ters dönüyor ve rahimlerime bacaklarıyla vuruyor ve yerimden zıplıyorum düşün dün kontrolüm vardı olabilir dedi cok normalmiş cocuğun yeri hala gemiş aşşaya yukarıya geziyor 🥰🥰🥰
Merve0004 Zeynepp_altun ben cahil kafam doğum triplerine girdim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Bebeğim kanala mı girdi girseydi sancım olmaz mıydı kafamda kurdum da kurdum ayy normal yaniii içim rahatladııı
Cansu1- Merve0004 bende 22 haftalığım dün detaylıya girdim doktor diyor iyice en alta poposunu yerleştirmiş diyor. Doktora dedim iki damla idrarım dahi olsa duramıyorum mesanemin üstünde hareketleniyor vuruyor hep dedim. Kesinlikle baya aşağıya poposunu yerleştirmiş ayaklarını ellerini de bak yüzüne koymuş dedi. Ama asla kötü bir şey demedi bu durum çok kötü filan demedi. Gayet normal karşıladı. Bende senin gibi korkuyordum çok aşağılarda hissediyorum diye ama demek ki normalmiş yoksa riskli bir durum var derdi