Bebisler 18+3 olduk ikiz kizlarıma hamileyim hic bel agrım olmazdı bugun asiri bel agrım oldu bu durum normal midir ? Is guc asla yapmiyorum hep dinleniyorum uzanıp ay belim niye bugun boyle oldu bilmiyorum belimde sinir sıkışması var ondanmıki diyorum 🤦♀️
Busra2365 Bebisler Bel ağrısını bebek büyüdükten sonra bende yaşamaya başladım hala daha yaşıyorum malesef eşime hep masaj yaptırıyorum o biraz iyi geliyor şuan son haftalarımda olduğumdanda sort üstüde yatamıyorum rahat edemiyorum senin ikiz bebekler diye belkide ağırlıktan ağrıların olabilir normal bence dinlenince geçip geçmediğine bak
Edabykl Bebisler bende de var bel agrisi ozellikle is yapinca ve yürüyüş yapinca yatarken saga sola bile donemiyorum o şekilde agriyo doktor idrar istedi agrisi icin ama yarin cikacak sonucum bakalim ne der
Vera09 Edabykl benm de boyle hemde daha cok erken😞😞 idrarla alakasi oldugunu hic sanmiyorum belim kuyruk sokumum kalcam gibi oralar
Edabykl Vera09 bende ama doktora söyledim belim bu sekilde agriyo diye idrar almam gerekiyo dedi bende anlamadim 🤷🏻♀️