Ersibneh demek istediğim;bebeğinizi erkek beklerken,doktorların ısrarla ‘erkek’ dedikleri halde,tüm hazırlıkları tamken bebeği kız doğan var mı ? yada tersi ? çok nadirde olsa böyle yanılmalar oluyor -muş- merak ediyorum çıkacak mı ..
Saaki Ersibneh kaynanam… 😂 Kaynım için doğum anına kadar hep kız demişler doğduğunda erkek olduğunu görmüşler
Cece15 Ersibneh kuzenimm heo kız dediler herşeyi odası kıza göre alındı bir çıktı erkek 😱 bebekler karıştı diye düşündük biz açıkçası ama yengemden başka doğum yapan yokmuş nasıl anlaşılmadı 9 ay erkek olduğu halâ daha bilmiyoruz🤷🤷
Mrvnehir208 Ersibneh benim doktorumun başına gelmiş kızım olacak diye biliyordum dedi oglan gelmiş ilk gün bembişleri giymiş zavallım🤣
Ersibneh Saaki ben de öyle olacağım galiba ya bana 28 e kadar kız 36 ıncı haftama girdim erkek dediler banalım doğumda sürpriz oalavl sanırım
NurperiDemirci Ersibneh ozelmi devletmj. Hazırlıkları yapıp cinsiyet değişikliği olacak diye çok korkuyorum ya ☹️
Sinemkarq Bana da doktorum yüzde 95 kız dedi ama hiç kız hissetmiyorum hep hamile kaldığımdan beri erkek diye düşünüyordum hala değişecekmiş gibi geliyor 15+2 deyiz ama sanırım şuanki teknolojide yanılma payı çok az
NurperiDemirci Sinemkarq banada doktor kız dedi ama kız denilip değişen çok olmuş o yuzden rahat rahat alışverişte yapamıyorum 😒☹️