Ya kızlar çıldırmak üzereyim gerçekten ne yapacam bilmiyorum. Happy kids uygulamasında post açamıyorum yoksa orda açardım. 27 aylık oğlum yaklaşık 4-5 aydır ayaklara çok ilgisi var çıplak ayak gördü mü yapışıyor öpüyor yüzüne değdiriyor elliyor üstüne çıkmaya çalışıyor. Asla ama asla kötü bir şey bizden görmemiş. Yani sadece bayanlara yapıyor erkeklere yapmıyor. Anlamıyorum neden ama artık bıktım. Ayağımı çıplak bırakamıyorum sürekli çorap giyiyorum çıplak görür görmez yapışıyor yani dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama o an öyle bir odaklanıyor ki beni resmen duymuyor. Eşime doktora götürelim diyorum saçmalama ne doktoru diyor. Yani ne yapmam gerekiyoe başına gelen oldu mu? Başkasına veya bana yaptı mı elimde olmadan bazen kızıyorum çünkü milletin ayağına gidiyor en basiti kaynanamın ve kaynanam müdehale etmiyor bende kızıyorum ayak pis yapma gel bak sana ne verecem diyorum çekiştiriyorum çünkü ayak sonuçta hep pis geliyor bana ve yüzünü yapıştırıyor. Etraftan tepki alıyorum böyle üzülüp taktığım için