Mrvayb Kızlar 25 haftadayım rahım agzı boyu 20mm hunilesme var serklaj yapılmadı sadece prolukton igne ve progestan kullaniyorum boyle olupda 30 haftayı gecebilenler
Arzu1304 Mrvayb aynı durumu bende yaşamıştım 24.haftamda 11 mm lik rahim ağzı ile 34 haftalık doğum yaptım korkma iyi düşün iyi olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini🤲🏻
Arzu1304 Mrvayb her gün progestan fitil haftalık iğne kasılma önleyici magnezyum kullandım hareket ederken çok dikkatli davrandım genelde ayaklarımın altına yastık koyup yattim yani bir nevi 24.haftadan 34.haftaya kadar yattim çok gerekmedikçe ayağa kalkmadim
Arzu1304 Mrvayb benimde günlerim hep öyle erken doğacak korkusu ile geçti 1 gün geçse seviniyordum çok şükür 1 gün daha karnimda kaldı diye seni çok iyi anlıyorum inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dua edecem sana 🥰
Aliyegunes Bende 28 haftamda 13 mm düşmüştü ytark ilaç felan 36 da dgum yptim korkma dinlen 1hafta HC kalkmadan sadce vc kalk uzar bile dkkatt et sadce haftan biraz küçükken başlamış kısalma❤️
Mrvayb Hepinize cok tesekur ederim 18 haftamda kanamayla basladı benım kısalmalarım 27 di suan 20 oldu pozitif mesajlar gorumce umut oldu 😊