Poyras Kızlar nst ücreti ne kadar bileniniz var mı birde özel aksaray hastanesinde detaylı ultrasona giren varmı doktoru nasıldı ilgilimi
Kahvekolik Poyras gecen sene 40₺ idi şimdi 60 fln olmuştur kesin detaylı ulturasonda baktı raporu elime verdi gönderdi ilgi beklme benimde şimdi ikinci hamilelğim bu sefer gitmıcem oraya devlette ki doktorlar çok iyi diyolar anca para alıyo özel
Poyras Kahvekolik ben özele gidiyorum ama devlete gidiyor gibiyim ilgi pek yok açıkcası soru soruyorum cevap vermekten acizler ama eşim kafayı taktı oraya
Kahvekolik Poyras inovaya gittim mayaya gittim zekiye gittim en son 7 ayımdı sanırım Fatih’e geçtim onda doğurdum zeki fln adamın yüzüne bakmıyo ki ulturonda bakıyo gidiyo hiç bişey demiyo bence artık o adamın emeklilik vaktı gelmişte geçiyo
Poyras Kahvekolik kesinlikle katılıyorum eşim zorlamasa bende kesinlikle gitmek istemiyorum soru soruyorum cevap vermiyor ya kafa sallıyor ya sessiz kalıyor
Poyras ebruee sevilaya gidiyordum önceki gebeliğim de ve karnımda çocuk öleli 3 hafta olmuş kontroldr fark etmemiş bile
Poyras Kahvekolik evet canım zehirlenme noktasına gelmiştim zaten acil narkoz verip yatırdılar 1 gün öncesi sevilaya kontrole gittiğim de haftaya tekrar gel demişti ölmüş bile demedi