Zeynosunannesii suleozturk ee bende 33 te gittim tam 2300 dediler bı hafta önden 34le uyumlu bebeğiniz dedi anlamadım şimdi zayifmi oluyo yani 2300 bence çok normal zaten haftada 500 Gr aliyolar bı haftalardan sonra 38e rahata 3kiloyu geçer ki
Zeynosunannesii Hacer13 banada öyle dediler tam 33te gittim 2300 dediler hatta önde bile dedi eee burdakilerde bu kiloya minyon demişler tuhaf hangisi doğru acaba bence 2300 gayet normal ikinci dogumum benim
Demirssmomm Elif6134 Valla gözükebiliyosanız başka bi dr gözükün. Mesela en son gittiğinizden beri bebek ne kadar almış? Buda önemli.. 1-2 hafta sonra gittiğinizde ne kadar alacak ona göre alalım veya almayalım denir bence.. ikinci bir görüş almadan 34-35 haftalık sezeryan olmayın 😥
Elif6134 Demirssmomm bende öyle düsündüm de aslinda doktorumdan cok memnunum ama böyle gene derse baska bi doktora gözükeyim hayirlisi bakalim
Naazli Elif6134 33+3 de 2039 du bebeğim. Doktor kilosunun iyi olduğunu çok iri bi bebek olmayacağını normal doğum istediğimiz için bunun bizim işimize geleceğini bu şekilde devam etmemi söyledi.
Elif6134 Naazli cogunluk bebegimin Kilosu normalmis bende neden öyle dedi anlamadim bende belkide haftada 1 kere gitigim icin Kontrole öyle demis olabilir
Vldnshn1 suleozturk 33+3te 2243 dedi doktorum bana ve normal dedi erkek benim bebeğim size neden minyon demiş ki..
F_s_ Elif6134 aynı hafta aynı kilodayız canım. Doktorum bir sorun olmadığını söyledi. Genetiktende kaynaklanıyor yine sen içim rahat etsin diye baban liste verdi. İlaç kullanır gibi bunları günlük tüketmeye çalış dedi. 2 yumurta 2 bardak süt Kaşar Çerez Armut Döğme çorbası yoğurtlu
Elif6134 F_s_ ya inan icim rahatladi insallah bugun iyi sonuc alirim bakalim ne digcek doktorum dedigini yigem insallah faydasi olur😇
Ayselkaracizmelli Meryemcansever doktor bir sorundan bahsetmediyse zaten bu haftalardan itibaren kilo alımı artıyırmuş son haftalara kadar daha alır inşallah
vgc Benim bebeğim 32. Haftada 1600 gr minyon bir bebek 2 hafta falan geriden geliyor doktor takip edeceğiz 2 haftada bir dedi. Ben de endişe ediyorum 3 haftada 400 gr almış mesela az mı çok mu bilmiyorum
semaveyavuzeren Elif6134 Bayram harçlığı lazım 😂 bu sebeplerden hiç özel tercih etmedim. Sadece ultrason görüntüsü için eşim de gelsin diye gitmiştim ilk gebeligimde. Bunda yolunu da bilmem ☺️