Gamze06606 Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim cinsiyetini öğrenicem ama her gittiğim de uyuyor bebeğim nasıl uyanır çikolata yiyorum uyanmıyor başka ne yapmam lazım zorla hareket ediyor oda eli yada ayakları o kadar 2 hafta önce gitmiştim doktora 14 haftalıkken
anne96 Gamze06606 kız olabılır cunku kızlar cok hareket etmıyor benım oglum olucak ınsallah sureklı kıpır kıpırdı erkek oldugunu anlamıstık 😂 hareket etmesı ıcın doktor bıraz bastırabılıyor dıye bılıyorum
Tugcakir Gamze06606 34. Haftaya gircez ilk cinsiyeti öğrenmeye çalıştığınızdan beri hep ultrosonda uyuyor yani ne yaptıysam olmuyor 😁
Cananyildiz Gamze06606 ben meyvesuyu icmistim visneli istersen dene canım ama doktorum alakası yok diyo 😂
Gamze06606 anne96 valla bilmiyorum kız mı erkek mi ama doktor bastırdı hiç tahminde yürütmediler hani şu olabilir diye ters dönmüş en son uyuyordu 😀 tahmin bile yapmadılar üşengeç galiba birazcık 😅
Eminecak anne96 evet bugun doktora cok hareketli dedim. Erkek çocuğu işte durur mu kiz olsa sakin sakin yatardı dedi güldük 😂
Gamze06606 Tugcakir hala öğrenemediniz mi cinsiyetini 😅 bende korkuyorum bazen sürekli uyuduğunu görünce
Gamze06606 Tugcakir birde 2 Li tarama da önce uyanmadı sonra 40 dakika sonra gittim tekrar bu sefer de durduramadılar orda da aşırı hareketliymiş ama arkasını dönmüş anlayamadık anlasak da devlet zaten söylemiyor maalesef 😀
Tugcakir Gamze06606 öğrendik zorlu oldu ama erkek, 17. Haftada öğrendik 23. Haftada detaylıda da doktor erkek dedi umarım sizinki de gösterir doktorum baya rahatsız etmişti hareket etsin diye 😀
Gamze06606 Tugba9093 bende öksürdüm benim ki öksürmeyle uyanmadı bende güldüm orda uyandı sonra da arkasını dönmüş birde devletti zaten görseler de söylemiyorlar 😅
Gamze06606 Eminecak bakalım yarımda uyursa bende kız diye düşüncem artık bol su çikolata artık ne bulursam yicem sonra giricem doktora yürüyecem bende hareketsizim biraz
Gamze06606 Gllklncc inşallah bende yarın uyandıracam çok merak ediyoruz eşim çok kız istiyor bende erkek bakalım nasıl olacak kimi ultrasyon resminden anlıyormuş ama ben hiç anlamadım 😅
anne96 Gamze06606 ultrasonn goruntusunde buyuklugu de onemlı erkekler daha buyuk durabılıyod kızlara gore ☺️
Gamze06606 Soncul ben 16 haftalık hamileyim hareketini hissetmiyorum ama geceleri uyuyamıyorum hormonlardan mı bilemiyorum sürekli uyanıyorum sabah 7 den sonra hiç uyku yok zaten
Eminecak Gamze06606 inat ediyorlar bazen. Oglum cok hareketli ama doktor bakacagi zaman beni yalanci cikariyor cok sakin duruyor diyor. Bir de ana oğul kalinca görse 😂
Gamze06606 anne96 onu nasıl anlayacaz ki doktor sadece boyu biraz uzun demişti haftasına göre ilk ultrasyon dq
Soncul Gamze06606 o aralar öyle oluyor burun tıkanıyor sürekli uyanıyosun hareketini hissetmen için daha erken zaten
anne96 Gamze06606 benım ultrason goruntusunden ve hareketlerınden herkes erkek oldugunu anlamıstı cok hareketlı ve buyuk gozukuyordu demıslerdı benım de ılk hamılelıgım bılmıyorum kı cevremden duydukların bu sekıldeydı ☺️