Anakzuu ElifT816 korse takarsan yurumen bı nevi kolay olur bende sezeryan oldum eve gelir gelmez annem hemen korse taktı karnım toplandı geçmiş olsun ❤️🤗
Puki ElifT816 ilk gün 2 3 kere kalktım ben yürüdüm. Mümkün olduğunca yürümeye özen gösterin hem gazınız çıkıyor hemde yürüdükçe rahatlıyorsunuz
Melistosum ElifT816 doğum yapali 3 buçuk ay oldu vallahi ben doğum sonrası kendime şu sözü verdim ne olursa olsun kalkıp yuruycem çünkü hep şunu duyuyordum sürekli yurursen çabuk iyilesirsin diye öylede yaptım yürüdüm hep kalktım canım acisada 5. Gün evi komple temizliyordum o haldeydim yani
ElifT816 Tavsiye veren herkese teşekkür ederim. İhtiyacım olan şey motivasyonmuş. Çok şükür birkaç kez daha yürüdüm. Sağolun ❤️❤️
0103qsf ElifT816 gerçekten zormuş derlerdi de inanmazdım:( basta asiri canm acidi ama sonrais mecbur olduğum için hep kalktm keza suan bile ayaktaym
ElifT816 0103qsf bu yürüyüş zorlamasa inan başka hiç zorluğu yok. Tuvaletim geldiği için mecbur kalktım. Her kalktığımda daha kolay oldu ama eve nasıl giricem o merdivenleri nasıl çıkıcam bilemiyorum. 1
ElifT816 Bir dipnot geçeyim, güçlü bir ağrı kesici verdiler ve çok güzel yürüdüm. 😀 Meğer ağrı kesici yeterli gelmediği için çok acı çekmişim.
Extreme34 ElifT816 ilk yürüyüşümde hemşireyle kalktım sonra bırakın ben kendim yürürüm dedim,duvara tutunarak koridoru yürüdüm geri geldim.Belki o gün 20 tur attım,ne kadar yürürsen o kadar kolay toparlarsin,geçmiş olsun.
esratmbs ElifT816 canim kalkip yurumezsen daha fena emin ol kalip yurumen lazim yavas yavas ilk kapiya kadar gidersin sonra disari cikarsin boyle boyle olucak korkupda kalmamazlik yapma Allah yardimcin olsun ama dirayetli ol kalk yuru oyle iyilesiceksin insallah
Estrella ElifT816 aynen öyle oluyor canım benim. Beb de ancak o kadar gittim ilk sefer. Kalktıkça açılıyorsun merak etme 5 güne eskiye dönülüyor. 3 gün geçmiş bile bak . Nasıl oldun?
ElifT816 Estrella Çok şükür iyiyim 😊 ilk gün zorlayamadım kendimi diye üzülmüştüm ama her gün daha iyi oldu gerçekten. Şimdi yürüyüp her işimi kendi başıma halledebiliyorum. Acısız oturup kalkmak büyük nimetmiş.