Serapmehmet_19 Kızlar 19 günlük bebeğimin gözleri neden böyle bakıyo anlamadım, biliyorum henüz görmüyor onlar hiçbişeyi ama şaşı gibi bakıyo sizce normal mi😅😅😅
Cansuadaa Cansugamze_ Serapmehmet_19 6 aya kadar gozlerde kayma olabiliyo yalanci kayma diyolar. Ben 4 aylikken goturmustum goz doktoruna cocuga saslik var dedi cok korkuttu 2 ay sonra baska bi doktora goturdum bu cocukta hicbisey yok dedi. İlk 6 ay kayma olabiliyo demisti. Ama insanlar cok etkiliyo ya herkes şas bu cocuk diyodu sinirlerim bozuluyodu cok
Pkmezbal Serapmehmet_19 benim bebeğimin gözlerinde kırmızılık var acaba neden dir doktorlar bişi söyle medi aynı durumu yaşayan var mı???
MinnieMouse Serapmehmet_19 ya yerim 🤣 henüz göz bağları gelişme aşamasında olduğu için belli bir aya kadar normal birbirinden bağımsız hareket edebilir gözleri. Şaşılık kalıcı değil bebeklerde 🥰
Serapmehmet_19 Cansugamze_ ay o öyle bakınca gülüyorum niye öyle bakıyo acaba diye, daha ilk bebeğim hani kimsede de denk gelmedim şaşırdım o yüzden, teşekkür ederim normalse iyi😃😃😃
Cansugamze_ Serapmehmet_19 bnde korkmuştum ilk de noluyo dedim ama normalmiş 😂😂😂zamanla düzeliyolar merak etme 🥲🥲❤
Serapmehmet_19 Cansuadaa yaa anladım canım, yani uzun bi süre böyle olabilir o zaman, ben kendim bakıyorum şaşı yapıyor bi an bende korktum sormak istedim valla
Cansugamze_ Serapmehmet_19 düzelir tabi annesi daha 19 günlük Allahım mis mis de kokar şimdi o 🥺❤🥲 Sağlıkla büyütün inşallah balım🥰🤲🏻
Serapmehmet_19 Cansugamze_ Aminn inşallah teşekkür ederim canım benim, tabii kokmaz mı teyzesiii mis gibi kokuyor🥰🥰😍
Serapmehmet_19 Pkmezbal valla onun hakkında bi bilgim yok kuzum, inşallah endişelenecek bişiy değildir ❤️
Ipek99 Serapmehmet_19 yeni doğduğunda benim kızım da arada şaşı bakardı. Hatta uykuya dalmak üzereyken çok oluyordu. Büyüdükçe azalarak bitti.