Mervedez159 Arkadaşlar inanırmısınız doğurmaktan çok emzirmekten korkuyorum emziren anneler varmı nasıl bi his mesela eşim göğüsüme elleyince bile ben hoşlanmıyorum huylanıyorum bide emildiğini düşünemiyorum nabıcam bilmiyorum
Brnaebu Mervedez159 ben emziremedim bebeğim emmedi bı ara tuttu ağladım o kadar farklı bir his ki onun karnının doğduğunu düşünmek ona iyi geldiğini bilmek o zaman böyle düşünmeyeceksin canım emin ol
hunilimom Mervedez159 emzirmeyi bıraktığım da çok üzüldüm sanki tek bağım oymuş gibi çok tuhaf bir duygu tek zor kısmı disleri çıkınca 😂
gamzosgamzos Mervedez159 suan bebegim memede yaziyorum o kadar guzel bir duygu ki 😍çok şükür nasio eden Rabbime 🙏❤
Cansugamze_ Bnde öleydim ama işte o zmn öle olmuyo emziriyosun yani dişleri çıkınca rahatsız oldum ama sonra bıraktırdım zaten 😂
esmir Mervedez159 emzirmek bana göre çok kutsal güzel bir eylem hele bebişimin emdikten sonra ki memnuniyeti o bana yetiyor 🥰
Serapcemre Mervedez159 ben de öyleydım afedersiniz huylanırdım eşimden 😊ama evlat farklı öyle bir iç güdü ki emziriyorsun korkma emziriceksin😊
mhmmddgc Mervedez159 Emzirmek çok farklı bir duygu. eşinizin dokunması Gibi bir his değil maalesef. Emin olun ilk emzirdiğinizde sürekli memede kalsın diyeceğiniz bir haz.Yaşadığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kızım ilk emdiğinde ağlamıştım 9 gün sonra ilk kez birbirimizle temas ettiğimiz için galiba. Ve 3 ay boyunca sürekli memede kalmak istedi açlığından değildi memede kalması anneye olan açlıktandı sonra düzene giriyor.