sevilayumitozdemir Busrabnrby hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏 tabii sağlıklı olsun kız erkek fark etmez ama insan merak ediyor 😊 😍 benim ki de kız bizi hiç uğraştırmadı hemen gösterdi utanmaz 😄😄😄😄😄😄
SevgiSungur Busrabnrby kaç haftalıksınız bana da dün %80 kız dedi ama kesin demiyorum 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi bende 12+2 yim
Sonay Busrabnrby bence bekle cnm kızlar değişebiliyor. Gerci bnada 12-16 haftalarda kız olabilir dediler 19 haftada kız kesin dedi. ☺Hayırlısı olsun inş
Busrabnrby ZeynoBati 17 haftaligiz canim bebegin ters dedi tam cinsiyeti goremiyom ama kiza benziyo dedi artik ayrintiliyi bekliycez 😊😊
sevilayumitozdemir ZeynoBati 14 haftalıktı öğrendik 12. Haftada göstermedi sonra hemen gösterdi eşim de diyor keşke biraz uğraştırsaydı göstermeseydi heyecan olurdu diye 😁😁
ZeynoBati sevilayumitozdemir Göstermeseydi emin olun sürekli bu konu gündeminiZde olurdu 🙂 En güzeli baştan net olması
sevilayumitozdemir ZeynoBati aynen öyle iyi ki gösterdi 😊 sağlıklı olsun fark etmez cinsiyet ama insan engel olamıyor merak ediyor 😊😊😊😊
Busrabnrby ZeynoBati bencede bastan net olmasi daha guzel doktor hala bana net bisey solemiyo olabilir dedi goremedim tam.dedi artik tam olarak ayrintiliyi bekliycez
Busrabnrby SevgiiOA ay cok kitu bu belirsizlik walla doktor bana dedi kiyafet felan alma bekle dedi tam.belli olsun
Salihausta38 Busrabnrby dün doktorumla konuştum herhangi bir sıkıntı olmaz dedi ama tereddütte kaldım hamile ve asi olmayan ölen çok var cevremde kafam karıştı ne yapacagimi bilmiyorum
SevgiiOA Busrabnrby Banada çok fazla dillendirme ama %90 kız dedi hayırlısı olsun bir an önce kesinleşse keşke 🙂 sen hangi hastaneye gidiyorsun 🙂
Busrabnrby SevgiiOA ben ankaradayim canm tip fakultesine gidiyorum ama cinsiyeti bana ozel soledi canm