Derininannesi_ Kızlar merhaba 🌸 37+6 da kızım kanala cok indiği için tansiyonum da yüksek çıktığı için doktorum 27 nisan sabahı sezaryen yapmayı uygun gördü. Hastaneye gittim sabah 7 de nst ye bağladılar . Tüm tetkiklerim yapıldı damar yolları açıldı . 8.30 da ameliyathaneye alındım. Spinale karar vermiştik ama ilaç alerjilerim oldugu için sıkıntı olabileceğini söylediler genel anesteziye karar verdik. Beni hazırladılar doktorum birazdan görüşürüz dedi sonrası zaten malum uyumusum. Uyandığımda kızımın yanakları dudaklarımdaydı öyle güzel bi koku ki anlatamam size. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. Uyandığımda karnımda ağrı vardı ama dayanılmıcak gibi değil. Sonra odaya aldılar beni. Ağrı kesici serum taktılar damar yolundan antibiyotik ve mide koruyucu verdiler. Sonra hemşireler saolsun üstümü değiştirdi. 8 saat sonra ilk gazımı cıkardım sulu gıdalara başladık. Bol bol yürüdüm koridorda. Şimdi de evime cıktım kızım misler gibi kokuyo uyuyo. Ağrım sancım var ama herşeye değer. Rabbim herkesin evladını kucagına sağlıkla almayı nasip etsin 🧡
[silindi] Derininannesi_ maşallah canım Allah bağışlasın salihlerden eylesin inşallah çok sevindim, beklenen bir doğumdu😍🙏
Zpy Derininannesi_ hayırlı olsun öncelikle😍spinal iğnenin alerjik bünyelerde kullanılmadığını bilmiyordum, hangi ilaçlara alerjiniz var ?
Aryaece17 Maşallah ,sağlıkla büyüsün inşallah .başka başlıktan hatırlıuorum sizi kayseride mi doğum yaptınız ,hangi hastane memnun kaldınız mı☺️
Derininannesi_ Aryaece17 aminn teşekkür ederim. Evet kayseri de yaptım canım tekden de cok memnun kaldım cok ilgilendiler saolsunlar
Edavebebek Derininannesi_ hayırlı olsun kaç kilo doğdu benimde erken alınabilir o yüzden soruyorum yanlış anlamayın lütfen
Derininannesi_ Zpy şok teşekkür ederim 🙏🏻 ağrı kesicilerin hiç birini alamıyorum parol dışında bi de ameliyat esnasında seruma katılan bazı ilaçlara alerjik tepki vermişim ama isimlerini bilmiyorum doktor test yaptırmamı önerdi