Tugce123- 1ciftyesilgoz valla cok zor şeyler ya sırtım belim agrıyor şimdide daha 10 gün var umutlanıyorum cok ama olmazsa cok üzülücem .. canım bu ovülasyon testi adetin bitince yapmaya başlıyorsun yumurtlama bitene kadar kıpkırmızı görünce yumurtlama mı oluyor yada catlamamı
1ciftyesilgoz Tugce123- kırmızı koyu 2. Çizgi yumurtlama denek o genelde 1-2 gğn içinde çatlıyor çatlayınca da silikleşiyor testteki 2. Çizgi o günleri değerlendirmiş oluyorsun
Tugce123- 1ciftyesilgoz anladım canım aslında gecen sene yapmıştım o testleri ama işe yaramamıştı unuttum yine sorayım dedim
1ciftyesilgoz Tugce123- hımmm belki de strese de sokuyor olabilir o testler ben üç ay denicem ovulasyon testiyle olmazsa rahat bırakacağım.
Samta Benim de yeni korunmayı bıraktığımızda regl günüm gelmeden baya önce beta hcg bakmıştım 35 gelmişti. Sonra idrar testlerinde çıkmadı adet oldum. Çok üzülmüştüm ben de. Şimdi 7-8 ay oldu hala deniyoruz. İnşallah en hayırlı zamanda olacaktır
merveanberoglu 1ciftyesilgoz kuzum benimde testler negatif ama 5 gün geçti hala adet olmadım. Bugün akşam hastaneye gittim beta 2.17😭
1ciftyesilgoz merveanberoglu hmm benim iki gün gecikme oldu bat gününde verdiğim kan 2.14 tü . Ben yükseleceğine %90 inanıyordum çünkü hayatım boyunca hcg 1 ve altında seyrederdi. Hcg bi iki gün sonra 1.10 a düştü ve ertesi gün reglim geldi. Reglim hep pıhtılı bi parmak boyunda nerdeyse pıhtı geldi bütün gün wc her gittiğimde aynıydı. Kimyasal bile diyemem ama idrar testlerim kan vermeden önceli gün pozitif çıkıyordu. Belki pozitif çıktığı gün belirli bi seviyedeydi ertesi günde 2.14 e düşmüştü hiç bilmiyorum açıkçası.
Dark 1ciftyesilgoz bildiğim kadarıyla 5 üstü gebelik oluyor. İnşaallah en hayırlı zamanda güzel haber alırsınız. Stres yapmayın akışına bırakın 🌸
1ciftyesilgoz Dark teşekkür ederim akışıma bırakmayı düşünüyorum çünkü stres stres çok yordu beni bu ay
merveanberoglu 1ciftyesilgoz seninki çok ilginç yaaa postarına denk geldim hep çizgi belirgindi sonuca bende çok şaşırdım
merveanberoglu 1ciftyesilgoz amin kuzum inşallah benim hiç adet düzensizliğim olmamıştı ama bu ay hala olmadım bekliyorum