Melehat Kizlar etrafımdaki herkes bebeğin erkek diyo ama doktor kız dedi gerçekten ne düşünücegimi bille bilmiyorum bugün doktora gittim ebede dedi bebek erkek ben hayır doktor kız dedi dedim hazırlık yaptım yao kadar bı de erkek oluyormuş😔😔
Edabykl Melehat böyle şeyler düşünmeyin Allah ne verdiyse o yeterki sağlık olsun kızmış erkekmis onemlimi sizce böyle üzülürsen Allah sınar valla ne çocuk isteyenler var olmuyo Allah’ım ne guzel vermis size iste cevrendekiler erkek istiyo diye zorla erkek olacak hali yok bence
Hapyymami55 Melehat kız benim piskolojim bozuldu 😂 burda cok cinsiyet değiştiği söylendi 30 . Haftada bile değişen olmuş doktorum bana kız dedi iki kez ama hala cidiiye alamiyom jsjdj
Eda92 Ne önemi varki neden bu kadar cinsiyetine takildiniz? Saglikli olsun yeter.. Ayrica illa kiz olunca pembe erkek olursa mavi alinacak diye bi kural yokki? Kiz olursada mavi giyer erkek olursa da pembe giydirirsin nolcak saglikli olsun yeter..
Melehat Eda92 isimli hastane çıkışı falan yaptırdım benim için cinsiyeti değil o isimli hastane çıkışını erkek bebeğe nasil giydirim bide pembe bataniye falan aldim😂😂
Melehat Edabykl benim ilk gebeliğim ben hep kız istedim rabbim de nasip etti bugün ebede öyle deyince şaşırdim kaldim
Edabykl Melehat bende hep bi kizim olsun istemisimdir ilk gebeligim benimde ama erkek oda evlattt ve cok mutlu oldum öğrenince saglikla dogsun insallah derim hep 🌸
Esramumcu Melehat senin baya olmuş sıkıntılı durum valla doktor kız dedi sonuçta farklı Bi doktora göründun mu peki
Dark Melehat size doktor dışında cinsiyet söyleyenlerin gözünde ultrason cihazı mi var? Doktor ne dediyse o