Afraaaa Kizlarrr yarın itibari ile 10 haftalık oluyoruz inşallah. Ne zaman göbeğiniz belli oldu bilmiyorm çok erken değil mi benim göbeğim çıktı biraz. Ve çok fazla şişkinlik var bulantıyı saymiyorum bile😐
Esenkaplan Afraaaa 30.haftadan sonra ama ben dogum yaptim bile hic gobegim yoktu diyebilirim 🙈darisi başınıza sag salim
Ays_cskn Afraaaa 16 haftaligim ve 2.gebeligim gobegim belli olacak kadar var ilk baslarda supheliydim siskinliktir diye ama hemsiremde onaylayinca tamam bu gobus dedim😁😁😁
mhmmddgc Afraaaa o haftalarda sindirim sistemi hamileliğe alışmadığı için şişkinlik olur biz göbek sanırız daha sonrasında iner. Ben şuan 22+6yım daha bu hafta çıktı Göbeğim kimse hamile olduğuma inanmıyordu. İlk kızımda ise bu haftalarda davul gibiydim
Hkagl Afraaaa 10+4 deyim benim de bu hafta cıkmaya basladı 🤦♀️ Mide bulantılarıyla nasıl başediyosun ben iki haftadır yoğun yaşıyorum
Afraaaa Esenkaplan ahhh inşallah çok erken gibi geldi ama gözle görülür şekilde var çıkmaması en iyisi bence😻
MelisaAlya Benimde cıktı biraz bende 10+2 deyim 2. Hamileliğim ilkte neydeyse 5 6 ay da bukadar cıkmıstım🤗
Nisa_0210 Benimde miğde bulantım çok aşırı derecede fazlaydı 17.haftayı doldurduktan sonra yavaş yavaş geçmeye başladı çok şükür. Henüz göbeğim çok çıkmadı 19+2👼🏻💙
Afraaaa Nisa_0210 o beni bitirdi özellikle bu haftalar çok fazla olur dediler gerçekten de öyleymiş bugün falan mahvoldum. Umarım bian önce geçer o kadar sürmez😐
Afraaaa Ays_cskn o haftalar normal aslında zaten o zaman çıkar diye biliyorum bende🤭🤭cinsiyeti ne peki öğrendiniz mi
Ays_cskn Afraaaa hayir daha öğrenmedim canim devlette gec soyluyorlar diye bayram sonunu bekliyorum 17 haftalik oluyoruz nasipse insallah soylerler 🤭🤭🤭
Afraaaa mhmmddgc afedersiniz bı de aşırı gazım var hani yapınca rahatliyorum dediğiniz gibi olabilir tam bı sertlik de yok çünkü
Afraaaa Hkagl valla ben 5. Haftamdaym bu yana çekiyorum ama sanki bu hafta daha bı yoğun oldu dediğin gibi. Başa da çıkamıyorum yine olacak olan oluyo hap falan da ise yaramiyo. Günler geçmek bilmiyo hiç biseyden zevk alamıyorum. Gerçekten bu gebelik sabır isi