dnz_dnz Ne zamandır elime geliyor ama göremediğim için sivilce zannediyordum. Boynumun yan tarafında bir sürü küçük ben çıkmış. Göğsümde de çıktı üç beş tane. Bunun için doktora gitmeye gerek var mı sizce, sizin de oldu mu?
balkopugu2701 dnz_dnz ben de çıktı ya hiç sorma benim de boynumda 3-4 tane bi belimde belki görmediğim vardır daha bilmiyorum sormak hiç aklıma gelmedi de doktora canım
charlottececi dnz_dnz bende çok et beni çıktı ve bir adet et benim kocaman oldu. Doktora gittim. Hormonalmis normal dedi. Biçimsizse beniniz ya da renk farklari varsa gostermeniz gerekiyormus. Onun dışında normal dedi :)
Ponyo dnz_dnz Benim de boynumda baya çok çıktı ya minicik minicik koyu renk et beni resmen inanamadım farkedince.. Doktora sormuştum artan hormonlardan oluyor ve yapacak bişey yok dedi. Geçmez onlar kendiliğinden, doğumdan sonra gidip yaktırabilirsin dedi 😑 Çok kötü görünüyorlar ya😤😒
dnz_dnz balkopugu2701 benim boynumda yirmi tane vardır inanamadım eşim fark edip fotoğraf çekti, öyle gördüm. Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum ama hamilelikten sonra geçer inşallah
dnz_dnz charlottececi sizin gibi var olan benlerim büyüdü benim de ama bu bahsettiğim minik minik dipdibe bir sürü ben çıkmış inanamadım görünce. Dediğiniz gibi hormonaldir muhtemelen. Teşekkür ederim 🌼
charlottececi dnz_dnz ay ne demek ☺️ ben buyuyenleri sordum kuculmez aldirman lazim dedi doktor. Minik minik cikanlar gider mi bilmiyorum benim de gogus boyun bolgemde cok cikti. Meme basinin cevresinde elime geldi ikisinde de et beni. Bebeklerim nasil emecek diye dusunup duruyorum buyuk degil ama ya koparsa🙈
dnz_dnz charlottececi ay Allah korusun kopmaz inşallah, gerekirse aldırırız artık napalım. Hem hamilelikten sonra geçiyormuş bazıları. Geçsin diye bekleyeceğiz artık
dnz_dnz Ponyo niye boyunda çıkıyor acaba benim de aynı şekilde bir sürü. Üzüldüm şimdi geçer belki diye umuyordum. Neyse bir zararı olmasın da. Son aya da geldim artık bitecek dedikçe her gün yeni yeni bir şeyler çıkıyor vücudumda. Sağlıkla doğursaydık bi
Mom10_ Benim de boynumun sol tarafında küçük küçük bi kaç tane oluştu ya 🤨inşallah büyümez doğumdan sonra geçmez mi diyorsunuz şimdi 😞
dnz_dnz Mom10_ ben doktora gitmedim bilmiyorum ama internette hamilelikte hormonlardan kaynaklanan benlerim bir kısmı geçer bir kısmı kalabilir diyor. Geçsin diye dua edeceğiz artık. Gerçi bir zararları da yoktur büyük ihtimalle
Mom10_ dnz_dnz inşallah geçer ya bi de büyümesin de .. neyse Allah sağlık versin önce hepimize bebişlere de sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🌸
Ponyo dnz_dnz Yokmuş bir zararı. Görsel olarak bize zararı bar sadece😅 Evet ben de doktor geçmez deyince baya hayal kırıklığına uğramıştım. Benim de son haftalar artık dediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla bir doğuralım da onlar sonraki işler👶🏻👶🏻