Betbetbet Spinal sezeryan oldum 5 hafta önce birkac gündür bacagımda ve ayagımda yoğun karıncalanmalar başladı ve ağrı yapıyor. Sol kalçamın bir kısmındada uyuşukluk var dokununca acıyor. Büyük ihtimal sinir hasar gördü. Böyle bi durum yasayan var mı?
Lulemom Betbetbet bende spinal oldum ama bi sorun yaşamadım. Belki başka bişeydir bi doktora görün istersen
Tazeanne0134 Betbetbet ay canım çok geçmiş olsun ihmal etme dra git uyuşma uyuşukluk sezaryen yerinde çok uzun süre geçmiyor ama öyle bacakta vs hiç yaşamadım
DerinMavii Betbetbet evet var ama bazen kollardada olduğu için kan kaybettik ya dogumda demir eksikliği vitamin eksikliği olabilir dedi doktor onları kullanıyorum hafifledi bide soda içiyorum magnezyum eksikliği de yapiyomus kötüye yorma canım
Nejlafatih DerinMavii soda uyuşukluğa iyi geliyor mu bnde 29 haftalıgm sag kolum yaklaşık 1 aydır uyuşuyor ve ne yaptıysam gecmiyor ortopediye de randevu alamadım yogunluktan dolayı
DerinMavii Nejlafatih mgnezyum var suya atılan bide günde iki kere soda iciyodum ben doktor önerisiyle kurtulmustum
Nejlafatih DerinMavii yaa bana nedenn söylemiyorlar bnde kullanmak istiyorum uyku haram oldu acısı gecmiyor sodayıda cok mecbur kalmadıkça içmiyorum içsem zararı olur mu acaba yürürken bile uyuşuyor çok çok agrılarım oluyo kolumdan parmaklarımdan dolayı rica etsem hapın resmini atar msnz bn doktoruma göstersem belki bnada yazar o hapı
DerinMavii Nejlafatih evet canım ama ben onu fazla kullanamadim içindeki bı maddeye alerjim olduğu için kaşıntı yaptı biraktim ferrum fort devam ediyorum doktor iki ay kullansan yeter dedi bide et yumurta falan tüketmeye başladım
Nejlafatih DerinMavii onu doktorum bana önermedi canm erken doğuma sebebmiş oyuzden kullanamıyorum bska neler yaparm dye arastrym ☹️☹️☹️
DerinMavii Nejlafatih hangisi erken doguma sebepmis kız ferrum mu ben hep kullandım hamileyken ve erken doğum riski olmuştu acaba ondan miu yoksa