Dilaraaaa_4747 Cansugamze_ Nasıl olur yaa Bende 14 haftaya girdim 58 kiloyum aç karna bende hiç almadım ama tok karna 2 kilo falan farkediyor bende
fatoskarakus balbebekannesi0 zirveyi kimseye bırakmam 26 kilo almışım doğuma 1 hafta var 😢 kimse inanmıyor ama bu kadar kilo aldığıma
Oykusy7 27 hafta 8 kilo cokmus simdi farkettim 30dakiler 8. Bende diyorum bu ara kilo almadim bebek büyümedi mi diye onunla alakasi yok sanirim
Misssitare Dilaraaaa_4747 17+3 olduk. 14. Hafta itibariyle 3 kilo aldım. 14 e kadar aynı kilodaydım. Sonra nasıl olacak bakalım
Sinemsisss 23 hafta 12 kilo aldım ilk aylarda aldım kiloları abarttım biraz bide yeni evli olmaminda etkisi oldu sanırım şimdi durdu kilo almam hiç kilo almayanlara imreniyorum vallahi helal olsun 🌸🙂
35lavanta Dilaraaaa_4747 35. Haftada 13 kiloydu 65le hamile kaldım 78 kiloydum şuan tam 37 olduk kilom ne durumda bilmiyorum 😂😂
Cansugamze_ Dilaraaaa_4747 kuzum bide bnm bebeğim var 13 aylık onu da emziriyorum büyük ihtimal ondn ya şuan emzirmeyi bıraktırdım ama inşallah alırım
hunilimom Dilaraaaa_4747 ilk kızım da 25 kilo ile tamamlamistim 😂 bunda 23+5 daha 3 kilo aldım ama ödem çok fazla