Essezen Merhaba kızlar şimdi yemek yaparken kızartmanın yağı üzerime geldi göbek deliğimin üstü su topluyor bebeğime bişey olur mu çok korkuyorum hematen krem sürün dediler sürdüm ama içim hiç rahat değil 😞😞😞
Gulsah0306 Bebeğine bise olmaz canım cildin zarar görmüş bebeğin kaç kat icerde. Geçmiş olsn Hematan bepanthol iyi gelir.
Essezen Sehersudi inşallah canım 😞canımın yanmasından değil bebeğime bişey olacak diye oturup ağladım 😞teşekkür ederim
Mom10_ Bebeğe bişe olmaz ama siz yine göbeğin bakımını güzel yapın enfeksiyondan vs koruyun geçmiş olsun 🌸
Yaseminf Essezen enfeksiyon kapmadigi sürece bisey olmaz korkma ama derinse eğer pansuman için doktora gidin çünkü derin yaniklarda enfeksiyon riski olduğundan kapatıyorlar üzerini bi de merhemlerin hamilelikte kullanılıp kullanılmadığını prospektusune iyi bakın ya da doktorunuza sorun bence
Dark Essezen olmaz merak etmeyin bebek nerde deri nerde Yaraniza iyi bakın yeter enfeksiyon kapmasin. Hava aldırın hemen kurusun
benimmdunyamm Essezen bebeğe birssy olmaz canım tahinin üstünde biriken yağ varya ondan sür leke bırakmıyor hemde çabuk geçiriyor kanturin yağı sur silverdin de iyi geliyor kötü olursa doktora git