sliya30 KIZLAR HAMİŞLER 2 AYLIK HAMİLEYİM BAYRAMDA 6 SAATLİK OTOBÜS YOLCULUĞU YAPACAĞIM BİLET ALDIK BİLE.. MİDE BULANTIM DIŞINDA SORUNUM YOK… ACABA DÜŞÜK VS OLUR MU.. HAMİLEYKEN OTOBÜS YOLCULUĞU YAPAN VAR MI 😐
bayanukuslu sliya30 doktoruna danış canım. Ben sordum benim hiç bi riskim yok şuanlık. Mola verdiğinizde yürüyün dedi. Hareketsiz kalma dedi molalarda
suslubocu sliya30 ben de ilk gebeliğimde otobüste uçakta vapurda metroda her türlü araçta seyahat ettim bir şey olmadı. İkinci gebeliğim bunda da uzun yol otobüs seyahati yaptım gayet sağlıklıyız
Edabykl sliya30 Riskin yoksa düşük olmaz ama molalarda mutlaka cikip yurumelisin kan dolasimi için bide mide bulantin varsa asla tavsiye etmem ben 1 saatlik yol bile gidemiyorum bulantidan
ipekveatlas ben otobğs yolculuğu da yaptım ucak yolculuğuda yaptım araba da yaptım. en son 32. haftamda ucaga da bindim hic biseyim yoktu cünkü riskli gebeliğim yoktu. seninde yoksa bi sorun olmaz allahın izniyle
Serap345 Ben de pazar günü İstanbul’dan İzmir’e geldim doktorum otobüs yolculuğunu önermiyorum uçakla git dedi, ben de uçakla geldim ben de 2 aylık hamileyim uçakla gelmeme rağmen halsiz düştüm.. siz doktorunuza danışın problemsiz geçer umarım 🙏
MinnieMouse sliya30 canım valla uzun yol çok zor oluyor. Ben 3 aylık hamileyken 8 saat yol gittim otobüsle. Mide bulantım olmamasına rağmen perişan oldum. Çünkü sürekli aynı pozisyonda durmak aşırı zordu. Kasıklarım çok sancilandi günlerce kendime gelemedim ne gittiğimden anladım ne dönünce kendime gelmem kolay oldu. Mecbur değilse otobüsle gitme. İmkan varsa araba uçak tavsiye ederim.
kubumom sliya30 ben ilk 5 ay sürekli yaptım. 6 saatlik yolculuktu benim de her hafta gittim geldim 😁 bana bi şey olmadı çok şükür ki doktorumda bi şey olmaz dedi